Fotballferien nærmer seg med stormskritt, vi er midt inne i gruppespillet i EM og det er dermed fotball over alt.

Midt i denne deilige tiden møtes de to beste 2.-divisjonsladene i Hedmark til duell på Sundbana. Nybergsund tar imot et ubeseiret Elverum klokken 16.00. Sundet på sin side har fått fart i båten og kjemper om 2.-plassen i avdelingen.

Det er duket for et durabelig oppgjør.

Hva er vel da mer naturlig enn å få besøk av Elverum-spiller Peder Nersveen og Sundet-ving Ole Jørgen Rølsåsen Berg.

– Tipper 5–0 til Elverum ...

Og det er ingen tvil om at gutta har lyst til å melde foran storkampen, men fallhøyden er stor og de biter seg i leppa flere ganger.

Rølsåsen Berg er faktisk såpass dårlig til å tippe at han ble sendt til podkasten med ordre fra trener Ola Brenden om å tippe Elverum-seier.

– Da tipper jeg 5–0 til Elverum, sier han med glimt i øyet.

Vi får også tid til å prate om HamKam-keeperen som fikk strekk på eksamen, Brattvågs fall, mote, bling i øra og svimle backer.

Det er derfor igjen bare å tune inn på vår podkast og få med deg ukens gode fotballprat!

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

Nå også i iTunes

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi sender minst 30 direktesendte kamper denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes: