Gå til sidens hovedinnhold

HamKam anno 2003, Ståles opp- og nedturer og livet som pendler

Artikkelen er over 4 år gammel

Ståle Solbakken tar gjestfritt imot podkasten i loftstua på Hamar. Midt inne i et heftig kampprogram i danske FC København snakker vi om HamKam (selvfølgelig), karrieren og rollen som fotballpappa.

Etter en uke med fullstendig tysnad fra oss i FotballHedmark-podden, er vi tilbake med et realt smell denne uken på besøk hos Ståle Solbakken.

Den fotballgale FCK-treneren bryr seg om det meste som skjer i FotballHedmark og følger godt med.

Det blir naturlig nok mye snakk om HamKam, og Solbakken røper hemmeligheten bak 2003-laget som han førte til opprykk.

Han snakker om hvordan det er å være fotballpappa for stortalentet og sønn Markus. Og hvordan unggutten taklet straffebommet mot Nybergsund i cupen.

Solbakken kan også føre sitt FC København ubeseiret gjennom en hel sesong i Danmark, men han tror ikke helt på det selv.

Og mye mer!

LYTT TIL UKAS PODKAST UNDER:

 

HUSK OGSÅ: VI SENDER ALT FRA POSTNORD-LIGAEN. SJEKK HER!

Nå også i iTunes

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Soundcloud og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

 

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER ELLER I iTunes:

Kommentarer til denne saken