Politiet har frigitt navnet på den omkomne etter husbrannen i Elverum

DØDSBRANN: En person er funnet død etter at et hus begynte å brenne i Nordskogbygda i Elverum søndag morgen. (Foto: Randi Undseth)

DØDSBRANN: En person er funnet død etter at et hus begynte å brenne i Nordskogbygda i Elverum søndag morgen. (Foto: Randi Undseth)

Søndag morgen 22. mars rykket nødetatene ut til en boligbrann i Nordskogbygda i Elverum. Huset var overtent, og en person ble funnet omkommet inne i huset.

DEL

Torsdag går politiet ut med navnet på den omkomne. Det var Ann Hilde Moberget (52). Navnet blir frigitt av politiet i samråd med de pårørende.

Politiet mottok melding om brannen klokken 05.17 søndag forrige helg. Da brannmannskapene kort tid senere ankom huset, var det overtent.

– Huset ble såpass ødelagt av brannen at det måtte sikres ved hjelp av en gravemaskin, før man i det hele tatt kunne gå inn og starte arbeidet på stedet. Det var i forbindelse med dette arbeidet at den døde personen ble funnet, sa operasjonsleder Haagen Løvseth til Østlendingen.

Foreløpig er brannårsaken ukjent, skriver politiet.

– Politiet forventer å jobbe både på stedet og med andre forhold både i inneværende og neste uke og det er derfor for tidlig å kunne si noe om brannårsaken. Moberget bodde alene på stedet.

Person funnet død etter boligbrannen i Elverum

Artikkeltags