Maktmennesket Erna Solberg

Av
DEL

MeningerErna Solberg viser nå frem sine verste sider. Med flertall i Stortinget er det åpenbart ingen grenser for hva slags utspill hun kan tillate seg:

1. Hun sier: «Antall fattige barn i Norge vil øke på grunn av den store flyktningestrømmen i 2017»-men selvfølgelig ikke på grunn av Høyres politikk! (Typisk konsesjon tiln Frp)

2. Endring i abortloven kunne hun selvfølgelig være med på, dersom Krf ble med i regjeringen. Krf bet på, men for Erna er ikke et ord et ord, målet helliger midlet for maktmennesket!

3. «Anders Behring Breivik har seiret dersom hun ikke får penger til nytt regjeringskvartal. Da blir 4 blokker stående ubenyttet». Bare skitprat, ingen som nekter henne å rehabilitere disse byggene! Nå er det kollegiet så stort både i vekt og antall at de krever plass, og alt på ett sted. Men skjønner ikke Erna og hennes rådgivere bl a i PST, at med alle regjeringskontorene på en sentral plass i Oslo, så blir «jobben» mye enklere for neste generasjon Breivik? En stor drone smekkfull med sprengstoff, «blåser» de byggene til smuler! Ulykken til Breivik var at han parkerte bilen over garasjeanlegget. Med fast grunn under hadde Høyblokka ligget ned nå. Det som er å merke seg er at Erna selv, uten motforestillinger, åpenbart kan trekke «21. juli-kortet» nå, uten at kollegiet reagerer! Nå har hun all makt- sist ble Listhaug ofret, men for sjefen Erna er det fritt frem!

4. Hun bruker rovdyrpolitikken som et strategisk virkemiddel for å begrense bosettingen i Bygde-Norge!

Maktmennesket Erna Solberg viser seg i full utfoldelse-det er bare å grue seg til neste utspill. Dersom hun får fortsette i 5 år til, så har vi ungarske tilstander i Norge!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags