Politiloggen 27. desember

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Saken oppdateres ved hendelser.

LES OGSÅ:

Vogntog kjørte av vegen
Tirsdag kveld kjørte et vogntog av vegn på rv. 3 ved Lonåsen. Sjåføren ble sjekket på stedet, og kom uskadet fra det, men hele vogntoget er ute av vegen.

Mann lagde uro
Klokken 17.39 meldte politiet på Hamar om en person som hadde bråket og virket truende på Hamar jernbanestasjon. Etter en reprimande fra politiet slapp mannen unna en anmeldelse, men ble bortvist fra sentrum.

Utforkjørsel
Tirsdag ettermiddag kjørte en bil av vegen på fv. 181 i Sør-Odal. Det var bare sjåføren i bilen, som ble kjørt til Kongsvinger sykehus for en sjekk. Klagde over smerter i bryst og kne.

Tre rådyr påkjørt av toget
Ved Koppang stasjon ble tre rådyr påkjørt av toget tirsdag formiddag. To av dem døde, og den siste kom seg unna. Fallviltgruppa er varslet.

Brann i container
Brannvesenet slukket tirsdag formiddag en brann i en container i Ljørdalen. Brannen ble raskt slukket, og brannvesenet mener det var en pose med aske, som startet brannen. Politiet formaner folk til å tenke seg om to ganger før kasting av den type avfall.

Bil kjørte inn i tre
Klokken 02.58 kjørte en bil inn i et tre på en parkeringsplass på Tynset. Politiet søkte i området etter de involverte, men sier at trolig ingen ble skadd, men at de mistenker promille.

Mann sparket flere ganger i hodet
Klokken 02.04 meldte politiet fra om en voldsepisode i Kongsvinger. En mann ble slått ned og sparket flere ganger i hodet. Mannen fikk hjelp av ambulansepersonell på stedet. Politiet startet søk etter gjerningspersonen(e), og fikk kontroll på dem ikke lenge etterpå. Sak vil bli opprettet.

Bråk
En mann i 20-årene ble anmeldt for ordensforstyrrelse i Våler etter at han var kranglete og beruset på et utested.

Brann i hytte
Klokken 01.00 natt til tirsdag rykket nødetater ut på en hyttebrann i Trysil. Politiet informerte tidlig at det ikke var meldt om noen skadde eller savnede personer. Brannen var en pipebrann, som hadde utviklet seg.

Artikkeltags