Politiloggen fredag 11. august

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Saken oppdateres ved hendelser.

LES OGSÅ:

Politibil havnet i grøfta under utrykning
Østlendingen fikk fredag kveld tips og bilde om en politibil som hadde kjørt uti grøfta ved Løvbergsmoen i Elverum. Vi tok derfor en telefon til ordensmakten for å komme til bunns i det lille mysteriet.

– Det var rett og slett en UP-bil som kjørte seg fast etter en utrykning torsdag. Det var ikke noe mer alvorlig enn det, opplyser operasjonsleder Atle B. Von Obstfelder. Ingen tjenestemenn ble skadet i hendelsen.

(Foto: Øivind Øien)

(Foto: Øivind Øien)

Påkjørsel bakfra
Fredag formiddag kolliderte to biler på fv. 406 i Kirkenær. Kollisjon skjedde da en bil kjørte inn i den andre bakfra i forbindelse med en venstresving. To personer fra Nederland ble sendt til Kongsvinger sykehus, med det som trolig er lettere skader, ifølge politiet. Føreren av bilen som forårsaket kollisjonen mistet førerkortet.

Trafikkontroll
Natt til fredag hadde politiet på Moelv en trafikkontroll der det ble kontrollert 27 kjøretøy. Det ble skrevet ut et forenklet forelegg til en mopedfører som hadde satt på et trimsett.

Flere sjåfører mistet lappen
Politiet og UP var ute flere steder på torsdag. Tidlig torsdag kveld, stoppet UP en kvinnelig bilfører i 20-årene, som hadde kjørt i 89 kilometer i timen i en 60-sone i Elverum. Lappen røk på stedet. UP hadde også kontroller på rv. 3 mellom Steinvik og Atna. Der ble det gjort fire førerkortbeslag, og skrevet ut 16 bøter. Høyeste hastigheter her var 155 kilometer i timen og 132 kilometer i timen i en 80-sone. Ifølge politiet var begge disse sjåførene yngre personer, som begge hadde førerkortet på prøve.

Artikkeltags