Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Denne uka trapper UP opp promillekontrollene: – Ikke fordi vi skal fylle statistikken

Alle var edru
Politiet gjennomførte ruskontroll på Trysilvegen i Elverum fredag kveld. Totalt 53 sjåfører ble stanset og alle ble ansett skikket for å kjøre videre. Ingen reaksjoner, slår Innlandet politidistrikt fast.

Promillekontroll
Politiet på Kongsvinger gjennomførte promillekontroll på Vennersberg fredag ettermiddag. Totalt 76 sjåfører ble stanset for kontroll. Alt ok! konkluderte patruljen og kunne slå fast at samtlige var edru og skikket for bilkjøring.

Bilbrann
Fredag brøt det ut brann i en bil i Kongsvinger sentrum. Brannen oppsto ute på Nybrua, opplyser Innlandet politidistrikt. Brannvesenet rykket ut for å slukke brannen. Bilen måtte taues vekk av bilberger. Årsaken til at brannen brøt ut er ikke kjent. Det er ikke meldt om personskader som følge av hendelsen.

Innbrudd på byggeplass
I natt er det begått et innbrudd på en byggeplass i Alvdal. Det er borttatt blant annet diesel, varmeovner og armaturer. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse på stedet.

Ulykke på E6 natt til fredag
Rett over midnatt meldte Innlandet politidistrikt om en trafikkulykke på E6 ved Brumunddal. Det skjedd i forbindelse med et vegarbeid der en personbil kjørte inn i en anleggsbil som drev manuell dirigering. Det var ingen i anleggsbilen, men to personer i personbilen, som ble kjørt til sykehus for en sjekk. Politiet mistenkte kjøring i påvirket tilstand.

LES OGSÅ: Politiloggen torsdag 14. desember