Politiloggen fredag 16. desember

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Tre trafikkuhell på kort tid: Mann i midten av 90-årene fikk sladd og kjørte ut på et jorde
Fredag ettermiddag meldte Innlandet politidistrikt om tre mindre trafikkuhell på henholdsvis riksveg 25 ved Myklegard, E6 rett sør for Bergshøgda i Ringsaker og på E16 i Skarnes. Det skal ikke være snakk om personskader noen av stedene, men kun materielle skader.

Ved sistnevnte uhell var det en mann i midten av 90-årene (!) som fikk sladd på bilen og fortsatte videre flere hundre meter ut på et jorde. Mannen fikk naturlig nok førerkortet beslaglagt på stedet, og det spørs vel om vedkommende får sette seg bak rattet igjen ...

Påkjørt av toget
Fredag ble en elg påkjørt av toget på Rørosbanen. Påkjørselen fant sted mellom Tynset og Tolga. Det er ikke meldt om personskader som følge av sammenstøtet.

Uten lappen
En mann i midten av 20-åra ble fredag anmeldt av politiet. Årsaken var en ifølge politiet ulovlig kjøretur. Den foregikk uten at vedkommende hadde gyldig førerkort, opplyser Innlandet politidistrikt.

Rådyr påkjørt
Fredag morgen ble et rådyr påkjørt på Kongsvegen ved Birkely i Hamar. Ingen personer kom fysisk til skade i sammenstøtet. Rådyret døde som følge av smellen. Det oppsto noen materielle skader som følge av påkjørselen, opplyser politiet.

Saktegående kø
Politiet i Ringsaker meldte fredag morgen om saktegående kø på E6 sør for Brumunddal. Årsaken til køen var et utenlandsk vogntog med problemer. Politiet rykket ut til stedet for å ordne opp. En drøy halvtime etter at meldingen om kødannelsen kom, meldte politiet at vogntoget var fjernet og at trafikken igjen fløt som normalt.

Stille natt
Politiet i Hedmark har hatt en stille og rolig start på fredagen. I løpet av døgnets sju første timer har ikke Innlandet politidistrikt meldt om en eneste hendelse i fylket. Østlendingen holder deg oppdatert, etter hvert som fylket våkner til liv.

LES OGSÅ: Politiloggen torsdag 15. desember

Artikkeltags