Politiloggen fredag 17. februar

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Uten lappen
Politiet på Hamar stanset fredag kveld en mann i 20-åra i Furnesvegen. Han er nå anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Ruspåvirket kjøring
En mann i 60-åra kom fredag kveld i kontakt med politiet på Koppang. Det skjedde etter at sistnevnte fattet mistanke til førstnevntes bilkjøring. Den var av en slik karakter at politiet nå mistenker ham for kjøring i ruspåvirket tilstand. Mannen ble derfor pågrepet og tatt med til legevakta for nødvendig blodprøvetaking. Han er nå anmeldt for det politiet mener var en høyst ulovlig kjøretur. På bakgrunn av dette har de også tatt beslag i mannens førerkort, opplyser Innlandet politidistrikt.

Stakk av fra politiet
Fredag kveld forsøkte politiet på Kongsvinger å stanse en bil på fylkesveg 375 ved Brandval. Sjåføren, en mann i 30-åra, forsøkte å stikke av fra politikontrollen. Det ble imidlertid med forsøket, opplyser Innlandet politidistrikt. Etter å ha blitt innhentet av lovens lange arm, viste det seg raskt at den aktuelle sjåføren ikke hadde gyldig førerkort. Han er nå anmeldt for både å ha stukket av fra politiet og for å ha kjørt uten «lappen».

115 km/t i 80-sonen
Politiet på Tynset gjennomførte fartskontroll på riksveg 3 ved Fåset fredag. Det endte med at en sjåfør ble tatt for å ha kjørt for fort. Vedkommende ble målt til 115 km/t i 80-sonen og ble premiert med et forenklet forelegg.

Elg påkjørt
Fredag ettermiddag ble en elg påkjørt på riksveg 2 ved Granli i Kongsvinger. Ingen personer kom fysisk til skade i sammenstøtet. Det oppsto noen materielle skader. Fallviltgruppa ble rutinemessig varslet, slik at de kunne ta hånd om dyrets lidelser.

En mangellapp
Politiet i Elverum gjennomførte trafikkontroll på riksveg 3 ved Svingen fredag. Det endte med at 95 sjåfører og kjøretøy ble stanset for kontroll. En av sjåførene fikk med seg en mangellapp med krav om utbedring av diverse tekniske mangler.

Bil i autovernet
Fredag kjørte en bil i autovernet langs riksveg 3 ved Ådalsbruk i Løten. To personer ble tatt hånd om for en helsesjekk.

Bortvist fra sentrum
Det har vært en rolig natt i Hedmark, med unntak av en liten episode i Elverum hvor en mann i 20-åra ble bortvist fra sentrum på grunn av ufin oppførsel.

Bil stjålet
Sent torsdag kveld ble en grå Opel Meriva 2011 med reg nr. AE29976 stjålet fra Stasjonsvegen ved Rema 1000 i Løten. Forholdet er naturlig nok anmeldt.

Artikkeltags