Politiloggen fredag 17. november

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser.

LES OGSÅ: Politiloggen torsdag 16. november

Uten gyldig førerkort
Politiet gjennomførte fredag kveld trafikkontroll på fylkesveg 210 gjennom Solør. Kontrollen hadde et spesielt fokus på promille og dokumenter, opplyser Innlandet politidistrikt. Totalt 72 sjåfører og kjøretøy ble stanset for kontroll. Det endte med at en sjåfør ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Kollisjon på E6
To biler kolliderte fredag formiddag på E6 Midtstranda i Ottestad, meldte politiet klokka 09.20. Politiet melder at det ikke er snakk om alvorlig personskade, men at ett kjørefelt var stengt. Klokken 10.18 ble vegen åpnet for normal trafikk. Én person ble sendt til legevakten for en sjekk.

Stort sett bart, men kan være glatte partier
Innlandet politidistrikt har ikke meldt om noen utforkjøringer natt til fredag, til tross for vanskelig kjøreforhold flere steder. Fredag morgen skal det verste være over, men det kan være glatt lokalt.

– Det har nok vært glatt flere steder i natt, og spesielt i elverumsområdet, men vi har ikke fått inn noen meldinger om spesielt vanskelige kjøreforhold nå fredag morgen, sier trafikkoperatør, Jeanette Andresen i Statens vegvesen.

Hun sier at med klart skydekke og minusgrader er det stort sett bart, men det kan være store lokale variasjoner og glatt noen steder.

– Det endrer seg fort, og folk må kjøre etter forholdene. Kjøreforholdene nå er normale for årstiden, sier hun.

Kontroll
Politiet hadde kontroll i natt på E6 Mjøsbrua, akkurat som natt til torsdag. 30 kjøretøy ble kontrollert, og ingen overtredelser.

Artikkeltags