Politiloggen fredag 23. desember

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Tre biler involvert i kollisjon
Klokken 11.43 meldte politiet fra om en kollisjon mellom tre biler på Kåterudbakken ved E6 i Stange. Det skal ikke være noen personskade, men kollisjonen har skapt trafikale problemer på stedet. Klokken 12.41 meldte politiet at vegbanen er ryddet.

Skrapte ikke bilrute - mistet førerkortet
Fredag formiddag stanset politiet en sjåfør i Moelv, som kjørte med nedisete vinduer. Det endte med beslagleggelse av førerkort, og personen vil få en sak opprettet mot seg på forholdet.

Husbrann i Brumunddal
En mann reddet seg ut av huset sitt da det begynte å brenne natt til fredag. Hendelsen skjedde i Brumunddal. Mannen var alene i huset, og fikk i seg en del røyk som måtte behandles på legevakt. Mannen hadde våknet av røykvarsleren. Huset fikk store skader innvendig og årsaken til brannen er ukjent.

Utvist fra sentrum
En mann i begynnelsen av 20-årene ble bortvist fra sentrum etter at vedkommende lagde bråk utenfor et utested i byen. Ble også anmeldt for urinering på offentlig sted.

Kjørte med ugyldig førerkort
Natt til fredag klokken 01.35 ble en bilfører stoppet i Elverum sentrum. Personen ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, og for å ha falsk personalia.

Artikkeltags