Politiloggen fredag 24. november

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Politiloggen torsdag 23. november

Lysraketter i Rendalen
Fredag kvelder melder Brann Innlandet at det kommer til å bli oppskyting av lysraketter i området Gravåsen - Sølenskardet i Rendalen denne helga. Det kommer hovedsakelig til å gjennomføres på kveldstid og nattestid fram til mandag. Grunnen er at det tidligere har blitt søkt om tillatelse til oppskyting i forbindelse med en filminnspilling denne helgen, noe som da altså har blitt innvilget.

Manglet førerkort og hadde promille
En politipatrulje stanset et kjøretøy i Brumundal like før 15.00. Der viste det seg at føreren manglet både gyldig førerkort, men også at han kjørte med promille. Vedkommende ble anmeldt for begge forholdene.

Stjal verktøy for tusenvis av kroner
Politiet i Innlandet melder fredag formiddag at det i løpet av natten er blitt stjålet verktøy for 100.000 kroner fra et nytt leilighetskompleks på Tynset. Politiet etterforsker saken. Østlendingen kommer tilbake med mer.

Kjørte uten førerkort
Rett over midnatt ble en mann i 40-årene stoppet av politiet på Hamar. Det viste seg at mannen kjørte bil uten å inneha gyldig førerkort. Da politiet stoppet mannen oppga han også falsk personalia, noe han også ble anmeldt for.

Artikkeltags