Politiloggen lørdag 15. juli

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Scooter mot bil
Lørdag ettermiddag kjørte en scooter inn i en bil på fylkesveg 222 i Ottestad. Politiet opplyser at scooterføreren ble sendt til sjukehuset for sjekk etter sammenstøtet.

Promillekontroll
Lørdag ettermiddag meldte politiet i Moelv om avholdt promillekontroll i Åsmarkvegen. Totalt 37 sjåfører ble stanset for kontroll, uten at politiet hadde noe å bemerke overfor noen av dem. Samtlige var edru.

Kjørte ned parkeringsautomat
Natt til lørdag ble en parkeringsautomat i Elverum kjørt ned. Politiet opplyser også at vedkommende sjåfør har vært borti et trafikkskilt. Hva slags kjøretøy det er snakk om er så langt ikke sikkert.

Fikk politiet på døra
Politiet i Nord-Østerdal var natt til lørdag innom en adresse i Rendalen. Det skjedde i forbindelse med det politiet omtaler som en «tildragelse» mellom to personer på stedet. Patruljen som rykket ut til stedet formante de to om å komme til ro. Om episoden blir anmeldt eller ikke er uklart.

Båttyveri
Fredag kveld meldte politiet i Brumunddal om tyveri av en båt av merket Alufish 365. Den lå på land sør for Langodden og ble ifølge politiet stjålet i løpet av det siste døgnet. Etter et par timer kom meldingen om at båten var funnet igjen og gjenforent med eieren sin.

LES OGSÅ: Politiloggen fredag 14. juli

Artikkeltags