Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Bråk og narkotika
Politiet på Kongsvinger tok natt til lørdag hånd om en tenåringsgutt ved ett av byens utesteder. Det skjedde etter at vedkommende ved halv tretiden om natta nektet å fjerne seg fra utestedet frivillig. Politiet opplyser at vedkommende hadde laget bråk på stedet. Han ble til slutt pågrepet og politiet. I avhør erkjente den unge mannen bruk av narkotika. Etter avhøret ble han løslatt, opplyser Innlandet politidistrikt.

Utforkjøring 1
Like før klokka halv tre, natt til lørdag, kjørte en bil av fylkesveg 202 på Lundersæter i Kongsvinger. Bak rattet satt det en mann i 20-åra. Vedkommende kom ifølge politiet trolig uskadet fra ulykken, men mannen ble kjørt til legevakta for en sjekk – for sikkerhetsskyld. Politiet valgte å ta beslag i førerkortet til mannen som følge av utforkjøringen. Årsaken til ulykken er ikke kjent.

Utforkjøring 2
Natt til lørdag meldte politiet i Trysil om en utforkjøring langs fylkesveg 215 i Jordet. Like før klokken halv tre om natta endte en bil i grøfta. Sjåføren, en kvinne i 40-åra, er mistenkt for ruspåvirket kjøring. Det er ikke meldt om personskader som følge av ulykken.

Utforkjøring 3
Fredag kveld kjørte en bil av vegen i Hamar. Ulykken skjedde ved Arnkvern, rundt klokken 23.15. Politiet opplyser at bilen endte på taket. Samtlige kom fra det hele trolig uskadet, men ble av ren rutine tatt med til legevakta for en sjekk.

LES OGSÅ: Politiloggen fredag 15. desember