Politiloggen lørdag 17. desember

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Bil har havnet på taket

Elg påkjørt
Lørdag morgen meldte politiet om en elgpåkjørsel på riksveg 3 i Stor-Elvdal. Ulykken skjedde mellom Rasta og Opphus. Elgen ble liggende skadet i vegbanen og ble etter hvert tatt hånd om av fallviltgruppa i kommunen. Det er ikke meldt om personskader som følge av sammenstøtet.

Full og kranglete
En mann i 30-åra ble tatt hånd om av politiet på Hamar natt til lørdag. Han beskrives som både full og kranglete og ble som følge av dette satt i arresten. Mannen er nå anmeldt for ordensforstyrrelse.

Tømte tanken
Natt til lørdag ble en mann i 40-åra anmeldt av politiet i Elverum. Han klarte ikke å holde seg og ble derfor anmeldt for urinering på offentlig sted.

Overstadig beruset
En mann i 20-åra ble natt til lørdag tatt hånd om av politiet. Det skjedde etter at vedkommende hadde oppført seg kranglete overfor familien sin, opplyser Innlandet politidistrikt. Mannen ble beskrevet som overstadig beruset da politiet grep inn.

Innbrudd
Politiet i Ringsaker mottok natt til lørdag melding om et innbrudd i en enebolig i Brumunddal. Det skal ha blitt stjålet smykker og sølvtøy fra stedet. Innbruddet skal ha funnet sted i løpet av fredag ettermiddag / kveld. Politiet opplyser at de har vært på stedet og sikret spor etter innbruddstyven(e).

Alko-nekt endte i slåsskamp
Like over midnatt, natt til lørdag, mottok politiet i Hamar melding om slåsskamp utenfor ett av byens utesteder. Da de kom fram viste det seg at en mann i 30-åra hadde blitt sint da han ikke fikk servert mer alkohol. Mannen ble bortvist fra sentrumsområdet for resten av natta, opplyser politiet.

LES OGSÅ: Politiloggen fredag 16. desember

Artikkeltags