Politiloggen lørdag 18. mars

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Trafikkulykke i Stange
Rett før midnatt fredag, meldte politiet om en trafikkulykke i Stange med en enslig bil involvert. Samtlige nødetater rykket ut til ulykkesstedet, og etter hvert ble det klart at én person måtte kjøres på traumemottaket på Hamar sykehus med ukjent skadeomfang. I tillegg ble to andre personer som befant seg i samme bil kjørt til legevakta med mindre skader. Alle tre var ved bevissthet etter ulykken, ifølge Innlandet politidistrikt.

Klokkken 01.00 informerte kommunikasjonsrådgiver Line Fuglehaug ved Sykehuset Innlandet overfor HA at den ene pasienten ble fløyet til Ullevål sykehus for videre behandling med alvorlige, men ikke livstruende skader.

Ulykken skjedde da bilen kjørte av vegen og ned i en dyp grøft.

Mistanke om fyllekjøring
Natt til lørdag ble en bil stanset langs E6 i Brumunddal. Føreren mistenkes for kjøring i påvirket tilstand, og sak ble opprettet ved patruljen på stedet.

Røykutvikling i enebolig
I 03.30-tiden oppsto det røykutvikling i en enebolig på Matrand i Eidskog, og samtlige nødetater rykket ut. Det var varmgang i en stikkontakt som hadde gjort sitt til at det hadde oppstått en del røyk i huset. Totalt seks personer befant seg i huset da røykutviklingen oppsto, men samtlige kom seg ut på egenhånd og ble sjekket av helse på stedet.

Artikkeltags