Politiloggen lørdag 18. november

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Fem til sykehus etter utforkjøring på riksveg 2

Utforkjøring
Lørdag formiddag meldte politiet i Eidskog om en utforkjøring på riksveg 2 ved Magnor. Ulykken skjedde rundt 1 kilometer fra svenskegrensa, opplyser Innlandet politidistrikt. Det er meldt om glatte veger i området.

Stjal øl
Lørdag morgen meldte politiet om en øl-tjuv i 20-åra. Vedkommende, en mann i 20-åra, er nå anmeldt for å ha stjålet en 6-pack med øl fra en butikk i Trysil. Vedkommende skal ha gått fra stedet – uten å gjøre opp for seg, opplyser Innlandet politidistrikt.

Elgpåkjørsel
Ved halv femtiden natt til lørdag ble en elg påkjørt på Gaupen i Ringsaker. Bilen ble kastet rundt og totalskadet i sammenstøtet, opplyser Innlandet politidistrikt. Sjåføren kom fra ulykken uten fysiske skader. Elgen, derimot, mistet livet i sammenstøtet. Politiet understreker at det ikke er mistanke om rus eller uforsvarlig kjøring.

Bråk
Politiet rykket ved firetiden, natt til lørdag, ut til en adresse i Løten. Det skjedde som følge av at en person slo seg vrang og nektet å forlate stedet frivillig, melder Innlandet politidistrikt. Som følge av den manglende samarbeidsviljen, ble vedkommende fjernet av politiet.

Utelivsbråk i Hamar
Like før klokken to, natt til lørdag, mottok politiet i Hamar melding om bråk ved ett av byens utesteder. En beruset mann ble identifisert som bråkmakeren og bortvist fra sentrumsområdet av patruljen som rykket ut til stedet. En halvtimes tid senere ble det meldt om nye tumulter ved et av fylkeshovedstadens utesteder. Denne gangen ble ytterligere to personer bortvist fra sentrum for resten av natta. En person har varslet at det vil komme en anmeldelse for legemskrenkelse i etterkant av hendelsen.

Truende oppførsel
Politiet på Kongsvinger mottok like før klokka halv ett, natt til lørdag, melding om at to menn hadde oppført seg truende mot en dørvakt på et av byens utesteder. Som følge av dette ble de to bortvist fra sentrumsområdet for resten av natta. Vakta har varslet anmeldelse i saken.

LES OGSÅ: Politiloggen fredag 17. november

Artikkeltags