Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Utforkjøring
Ved sekstiden lørdag morgen kjørte en bil av vegen i Elverum. De første meldingene fra politiet gikk ut på at ulykken skjedde ved Elverum jernbanestasjon. En nærmere sjekk viste at dette var feil. Operasjonsleder Kjartan Waage ved Innlandet politidistrikt opplyser at ulykken skjedde i Elverum sentrum, på riksveg 2 like sør for gangbrua. – Sjåføren hadde ingen god forklaring på hvorfor ferden endte i grøfta. Det er ikke mistanke om ruspåvirket kjøring, sier han. Det oppsto ingen personskader som følge av utforkjøringen, bare store materielle skader. Politiet opplyser at det for det meste gikk utover en lyktestolpe og autovernet. Patruljen som var på stedet har opprettet sak og beslaglagt førerkortet til sjåføren som satt bak rattet.

Bråk 1
Politiet i Elverum mottok ved firetiden, natt til lørdag, melding om en slåsskamp ved ett av byens utesteder. To personer beskrives som mindre gode venner. Den ene av dem skal ha vært aggressiv og ble til slutt bortvist fra stedet. Det skal ikke ha oppstått noen personskader som følge av nattens kamphandlinger.

Bråk 2
To personer ble natt til lørdag bortvist fra et utested på Hamar. Det skjedde etter at de oppførte seg til sjenanse for vaktene på stedet.

Stoppet ikke for kontroll
Sent lørdag kveld mottok politiet på Kongsvinger en henvendelse fra svensk politi. En bil hadde ikke stanset for kontroll på svensk side av grensen. Norsk politi bisto derfor med å få stanset vedkommende. Ferden tok slutt på fylkesveg 24 ved Skarnes, opplyser Innlandet politidistrikt. Det er ikke bare svensk politi som er interessert i kontakt med vedkommende sjåfør. Også norsk politi hadde etterlyst rømlingen, som nå er pågrepet og tatt hånd om av ordensmakten.

LES OGSÅ: Politiloggen fredag 1. desember