Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Beruset mann bortvist
Tidlig lørdag kveld ble en mann bortvist fra et utested i Trysil. Årsak: Han var rett og slett for beruset til å være der, opplyser Innlandet politidistrikt. Mannen ble bortvist like før klokken 18.30.

Innbrudd
Lørdag ettermiddag meldte politiet om innbrudd hos Kongsvinger golfklubb. Fra stedet er det stjålet blant annet golfutstyr. Åstedet er undersøkt av politiet og det er opprettet sak som følge av innbruddet, opplyser Innlandet politidistrikt.

Narkotika
Politiet i Trysil kom ved halv firetiden, natt til lørdag, i kontakt med en mann i slutten av tenåra. Vedkommende er nå anmeldt, mistenkt for bruk av narkotika.

Bråk i drosjekøen
Ved totiden, natt til lørdag, oppsto det et slagsmål i en drosjekø på Hamar. Tre unge menn endte opp med å bli bortvist fra sentrum av fylkeshovedstaden for resten av natta, opplyser Innlandet politidistrikt.

Narkotika
Sent fredag kveld ble to menn i begynnelsen av 20-åra anmeldt av politiet i Trysil. Årsaken er mistanke om bruk av narkotika. Som følge av dette ble de også bortvist fra et utested i skibygda.

Festbråk
Like før klokken halv tolv, fredag kveld, ble politiet tilkalt til en privatfest i Elverum sentrum. Det skjedde etter at naboene klaget over støy og høy musikk fra festen. Som følge av dette ble festlighetene avsluttet med umiddelbar virkning av politiet.

Uten lappen og skilter
Fredag kveld var en mann i slutten av 40-åra ute på kjøretur i Tynset. Problemet var bare at mannen ikke hadde gyldig førerkort og bilen han kjørte var uregistrert. Mannen er nå anmeldt for den ulovlige kjøreturen. Innlandet politidistrikt legger til at dette er andre gang på elleve timer at mannen blir stanset og anmeldt for ulovlig kjøring.

LES OGSÅ: Politiloggen fredag 29. desember