Politiloggen lørdag 31. desember

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Container-innbrudd
Natt til lørdag ble det begått innbrudd i en container på Brandval i Kongsvinger. Fra stedet har det blitt stjålet fyrverkeri, opplyser politiet – som har vært på stedet for å sikre spor etter gjerningspersonen(e). Innbruddet og tyveriet er anmeldt.

Utforkjøring endte på taket
Lørdag formiddag kjørte en bil av vegen i Stange. Utforkjøringen endte på taket. En person ble sendt til sjukehuset på Hamar med ukjent skadeomfang.

Hardt skadet rådyr
Like før klokken halv sju lørdag morgen meldte politiet om et hardt skadet rådyr i Trysil. Det ble funnet på fylkesveg 572 mellom Nybergsund og Innbygda. Fallviltgruppa i kommunen ble varslet om funnet, slik at de kunne ta hånd om dyrets lidelser. Politiet på sin side minner om at man plikter å melde ifra dersom man kjører på noe eller noen i trafikken. Også dyr, understreker Innlandet politidistrikt.

Privatfest over styr
Ved firetiden, natt til lørdag, mottok politiet på Hamar klager på en privatfest som hadde gått over styr. Volumnivået festen holdt var så høyt at arrangementet var til sjenanse for naboene. Politiet blandet seg derfor inn og påla eieren av boligen å avslutte festlighetene med umiddelbar virkning.

Bortvist
En mann i slutten av tenåra kom natt til lørdag i klammeri med politiet. Vedkommende ble bortvist fra Trysil sentrum som følge av en ordensforstyrrelse.

To til sjukehus etter utforkjøring
Natt til lørdag kjørte en bil av vegen, mellom Alvdal og Folldal. En person ble sittende fastklemt som følge av ulykken, men kom til alt hell kun lettere til skade. To personer ble sendt til sjukehus for sjekk, opplyser politiet.

Tatt med narko
Politiet i Trysil pågrep to personer ved midnattstider, natt til lørdag. De er nå begge mistenkt for bruk av narkotika. I forbindelse med pågripelsen satte de to seg til motverge, opplyser ordensmakten. De to ble derfor kjørt i arresten og anmeldt.

Beruset mann
Ved 23-tiden fredag kveld meldte politiet om en beruset mann i Brumunddal. Vedkommende oppholdt seg utenfor ett av byens utesteder. Politiet opplyser at den berusede ikke klarte å gjøre rede for seg. Natten endte derfor i arresten, opplyser Innlandet politidistrikt.

To tatt med narko
To personer ble pågrepet av politiet i Trysil fredag kveld. En ved Skitorget og den andre et annet sted i Trysilfjellet. De to ble pågrepet helt uavhengig av hverandre, men er begge mistenkt for bruk av narkotika. Begge erkjente nettopp dette etter å ha kommet i kontakt med politiet og ble anmeldt som følge av dette.

LES OGSÅ: Politiloggen fredag 30. desember

Artikkeltags