Saken oppdateres ved hendelser.

LES OGSÅ: Oppmontert stillas stjålet fra Løvbergsmoen: – Det er ikke hvem som helst som har bruk for noe slikt

Utforkjøring
Mandag ettermiddag kjørte en bil av vegen i Ellevsætervegen i Brumunddal. Politiet opplyser at bilen ble stående langt utenfor vegbanen og således ikke til hinder for øvrig trafikk på stedet. Sjåføren ble sendt til sjukehuset på Hamar for behandling. Skadeomfanget for vedkommende er ikke kjent.

Trafikkuhell på rv.2
I Eidskog skjedde det mandag morgen et trafikkuhell i forbindelse med avkjøringen på rv. 2 til Skotterud. En bil kjørte av vegen og politiet meldte tidlig at føreren kom fra hendelsen uten alvorlige skader og ble kjørt til Kongsvinger sykehus.

Skadeverk på og innbrudd i biler
I løpet av natten er det gjort skadeverk og grovt tyveri av to parkerte biler i sentrum av Hamar. Politiet opplyser at forholdene vil bli anmeldt. Senere på dagen meldte politiet i fylkeshovedstaden om to bilinnbrudd i Hamar sentrum. Fra bilene ble det stjålet lite eller ingenting.

Brøt tre lover da politiet stoppet ham
En mann i 30-årene ble søndag kveld stanset av politiet i Brumunddal. Bilen mannen kjørte ble stanset i en kontroll, og det viste seg at mannen begikk flere lovbrudd. Han ble anmeldt for bruk av narkotika, kjøring uten gyldig førerkort og for oppbevaring av mindre mengder narkotika.

LES OGSÅ: Politiloggen mandag 11. desember