Politiloggen mandag 13. november

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser.

LES OGSÅ: Politiloggen søndag 12. november

Utforkjøring langs rv. 3
Klokken 16.23 mandag ettermiddag, meldte Innlandet politidistrikt om en utforkjøring langs rv. 3 i Alvdal. Det var et enslig kjøretøy med en kvinnelig sjåfør som kjørte av vegen, og hun forklarte til politiet på stedet at det hele skjeddet etter at hun hadde blitt blendet av motgående trafikk. Kvinnen kom uskadd fra hendelsen, men sjekkes av helsepersonell på stedet. Bilen blir berget etter hvert, men det skal ikke være trafikale problemer på stedet.

Pågående og aggressive dørselgere
Søndag kveld meldte ordensmakten at de har fått flere meldinger om utenlandske personer som driver med dørsalg i Ringsaker og Hamar. Personene skal også ha vært aktive mandag.
– Noen av disse er pågående og kan fremstå som aggressive. Vårt råd er å avvise dem, dersom kjøp ikke er ønskelig, opplyser Innlandet politidistrikt.

Tyveri i Hamar
Mandag formiddag meldte politiet at det har blitt begått tyveri fra flere personbiler som sto parkert ved en bilbutikk ved Trehørningen Næringspark i Hamar. De/den uvedkommede skal ha fått med seg dekk fra stedet, opplyser Innlandet politidistrikt.

Ikke gyldig førerkort
Rett over midnatt ble en mann i 30-årene stoppet av politet på E16 ved Kongsvinger. Vedkommende ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Kjørte i påvirket tilstand og hadde narkotika i bilen
Søndag kveld stoppet politiet i Elverum en bilist i sentrum. Førere ble mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Politiet gjorde også funn av små mengder narkotika i bilen. Førerkorter ble beslaglagt, og personen blir anmeldt.

Artikkeltags