Politiloggen mandag 20. mars

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Savnet mann funnet

Veg stengt
Vegen over Venabygdsfjellet (fylkesveg 27) skal stenges fra klokken 22.00 mandag kveld. Politiet opplyser at vegen kan bli stengt tidligere grunnet mye vind.

Kjørte på rødt lys og kolliderte
Mandag ettermiddag oppstod det et trafikkuhell mellom to biler i Vangsvegen på Ridabu. En 80 år gammel dame ble anmeldt med førerkortbeslag, fordi hun hadde kjørt på rødt lys, noe som forårsaket en kollisjon med en annen bil. Ingen personer ble skadet i sammenstøtet.

For kort avstand – mistet lappen
Utrykningspolitiet kom mandag i kontakt med en bilist på E6 ved Vien. Vedkommende er nå mistenkt for å ha kjørt for nære forankjørende. Som følge av dette tok politiet beslag i vedkommendes førerkort.

Personbil skled inn i skolebuss
Mandag morgen skled en personbil inn i en skolebuss ved Klevbakken i Løten. Operasjonsleder Jørn Akre ved Innlandet politidistrikt opplyser overfor Østlendingen at ingen personer har kommet alvorlig til skade. – Ungene i skolebussen er i god behold. En person i bilen klaget over vondt i nakken etter sammenstøtet, sier han. På spørsmål om glatt føre kan ha vært årsaken til ulykken svarer Akre at det kan hende at det var is under snøen som kom i natt, men at årsaken til sammenstøtet så langt ikke er kjent.

Stille og rolig
Natt til mandag har gått stille og rolig for seg sett med politiets øyne. I løpet av natten har ikke Innlandet politidistrikt meldt om en eneste hendelse i Hedmark. Østlendingen holder deg oppdatert, etter hvert som fylket våkner til liv.

LES OGSÅ: Politiloggen søndag 19. mars

Artikkeltags