Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Politiloggen tirsdag 12. desember

Lastebil med trøbbel på E6
Onsdag kveld skapte en lastebil trøbbel på E6 ved avkjøringa til Moelv. Politiet opplyser like før klokken 20.30 at det oppsto trafikale problemer etter at lastebilen kjørte av vegen. Sjåføren fikk raskt satt i gang med å få på kjettinger og politiet regner med at de trafikale problemene vil løse seg av seg selv. Sistnevnte etat er på stedet for å dirigere trafikken forbi ulykkesstedet. Det er ikke meldt om personskader som følge av ulykken.

Flere viltpåkjørsler
Politiet i Innlandet har mottatt flere meldinger om viltpåkjørsler i Hedmark og Oppland onsdag ettermiddag. De oppfordrer alle som ferdes langs vegene til å kjøre forsiktig og holde utkikk etter dyr som krysser vegen.

Bil i autovernet på E6
Onsdag ettermiddag kjørte en bil rett i autovernet på E6 ved Rudshøgda i Ringsaker. Politiet mottok melding om ulykken klokken 16.45. Innlandet politidistrikt opplyser at det ikke oppsto personskader som følge av ulykken, men at det raskt oppsto køer i begge retninger. Bilberger er på veg til stedet, opplyses det like over klokken 17.00. Politiet måtte gå ut via Twitter å be folk som sto i kø om å slippe fram bergingsbilen. Klokken 17.30 var bilen berget og trafikken begynte å løse seg opp. Bilføreren ble tatt med for en helsesjekk. Politiet opplyser det ikke er mistanke om at vedkommende er påvirket av rusmidler. Årsaken til ulykken er ikke kjent.

Kviger i vegbanen
Onsdag ettermiddag løp det to kviger både i og ved vegbanen på Gardvik i Nord-Odal. Like før klokken fire om ettermiddagen ble det sendt ut folk for å fange dyra, opplyser Innlandet politidistrikt.

Nedsnødd bil
Politiet meldte onsdag ettermiddag om en nedsnødd bil på E6 ved Jønsberg. Vær obs! advarte politiet på Twitter etter at snøen begynte å lave ned. Bilen kommer overraskende på, twitret politiet. Det ble umiddelbart sendt ut bilberging for å få fjernet bilen fra stedet.

Fyllekjørte inn i et gjerde
Mellom klokken 03 og 04 i natt kjørte en bil av vegen i Hamar og inn i et gjerde. Bilføreren ble mistenkt av politiet for promillekjøring, og tatt med til sykehus for blodprøve. Bilen ble senere berget og føreren ble anmeldt. Vedkommende samtykket ikke.

Beruset kjøring 2
En yngre jente ble natt til onsdag mistenkt for kjøring i påvirket tilstand i Trysil. Hun skal ha blitt stoppet i Innbygda. Førerkortet hennes ble beslaglagt, og politiet sikret blodprøve.

Beruset kjøring 1
Tirsdag kveld rett over klokken 23 ble en mann i 20-årene mistenkt for kjøring i beruset tilstand. Førerkortet ble beslaglagt og blodprøve sikret.

Klage på musikk
Politiet måtte natt til onsdag rykke ut på en fest der det var klage på for høy musikk fra en leilighet. Da politiet kom på stedet ble musikken skrudd ned.