Politiloggen onsdag 15. november

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser.

LES OGSÅ: Politiloggen tirsdag 14. november

Tre mistet lappen
Onsdag ettermiddag gjennomførte politiet en trafikkontroll på Namnå i Grue. Kontrollen ble gjennomført i en 60-sone på riksveg 2. Det endte med at tre sjåfører ble fratatt førerkortet på stedet - etter at de tråkket for hardt på gassen. Den raskeste ble klokket inn til 100 km/t i den nevnte 60-sonen. Ytterligere 14 sjåfører ble ilagt forenklede forelegg, fire av dem for ulovlig bruk av mobiltelefon, ti for høy hastighet.

Trafikkontroll
Politiet i Elverum har onsdag formiddag avholdt en trafikkontroll på Strandbygdvegen i Elverum. 80 kjøretøy ble kontrollert og det ble skrevet ut ett gebyr for manglende bruk av bilbelte og en bot for mobilbruk.

Bil mot elg
Klokken 08.31 meldte Innlandet politidistrikt om en trafikkulykke på rv. 25. Cirka to mil sør for Trysil har en bil ha kollidert med en elg. Politiet melder rett før kl. 09 at føreren av bilen kom fra det uten store skader, og ble sendt til legevakt for sjekk. Det var ingen andre involvert i ulykken, og bilen står utenfor vegen.

Kjørte «gris» og endte opp i grøfta
Tirsdag kveld dro politiet i Kongsvinger ut på en melding om grisekjøring i Speismark. Der fant politiet en bil som hadde kjørt ut av vegen. Føreren var ikke skadet, men mistet førerkortet på stedet og ble anmeldt. – Ingen ble skadet, verken bil eller fører, men han var til sjenanse, sa operasjonsleder Sidsel Svarstad i Innlandet politidistrikt.

Snø flere steder i Hedmark – VTS følger med på vegene 

Artikkeltags