Politiloggen onsdag 21. desember

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Brann i enebolig
Like før klokken 21.30 onsdag kveld, meldte Innlandet politidistrikt om en brann som hadde oppstått i en enebolig i Hamar. Brannen ble raskt slukket, og samtlige beboere kom seg ut på egenhånd - uskadd. Det er imidlertid mye røyk i huset, noe som nok fører til at brannvesenet må foreta utlufting utover kvelden. Årsaken til brannen var for øvrig at det hadde tatt fyr i ei smultgryte.

Stengt veg
Fylkesveg 27 over Venabygdsfjellet i Hedmark/Oppland er midlertidig stengt på grunn av uvær. Den skal ifølge vegvesenet åpnes igjen kl. 10.00 - men den kan bli stengt igjen på kort varsel. Det meldes om generelt vanskelige kjøreforhold flere steder i Hedmark.

Kranglete person
Ved 02-tiden måtte politiet ta hånd om en kranglete person ved et utested på Tynset. Vedkommende anmeldes for ordensforstyrrelse.

Prøvde å trenge seg inn i bolighus
Ved 22-tiden i går kveld forsøkte en person å trenge seg inn i et bolighus i Våler. Alle i huset ble redde, og politiet ble tilkalt. – Vedkommende er tatt hånd om og kjørt i arresten, og det vil bli opprettet sak, opplyser politiet klokka 01.20.

Artikkeltags