Politiloggen onsdag 22. november

SMELL: To lastebiler kolliderte onsdag formiddag da den ene kjørte i baken på den andre. Ingen personer ble skadet i uhellet. (Foto: Anita Høiby Gotehus)

SMELL: To lastebiler kolliderte onsdag formiddag da den ene kjørte i baken på den andre. Ingen personer ble skadet i uhellet. (Foto: Anita Høiby Gotehus)

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Politiloggen tirsdag 21. november

Av vegen og inn i en lysstolpe
På rv. 25 i Løten kjørte en bil av vegen og inn i en lysstolpe i 22-tiden onsdag kveld. Ingen personer ble skadet i hendelsen, men føreren, en mann i 30-åra, blir anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt på stedet.

Vogntog av vegen på rv. 3
Klokken 19.17 meldte politiet om et vogntog som hadde kjørt av vegen på rv. 3 på Kvikne i Nord-Østerdal. Ingen personer har blitt skadet i ulykken, men ifølge ordensmakten skal det være noe trafikale problemer på stedet. Østlendingen følger saken

Lastebil av vegen
Klokken 17.29 onsdag sklei en lastebil av vegen på rv. 25 på Ridabu. Lastebilen skal ha sklidd inn mot en vegg, men til alt hell unngikk sjåføren store skader i smellen. Føreren klaget imidlertid over smerter i skulderen og ble kjørt til legevakta for sjekk. I forbindelse med berging av lastebilen må vegen stenges midlertidig. Bergingen utsettes til natta, opplyser politiet.

E6 stengt etter kollisjon
Onsdag ettermiddag meldte ordensmakten at tre biler hadde vært involvert i en kollisjon på E6 ved Rudshøgda i Ringsaker. Ingen personer ble skadet, men som følge av ulykken er vegen midlertidig stengt. Politiet var i 16.15-tiden på tur til stedet for å dirigere trafikken. Østlendingen følger saken

Mindre trafikkuhell i Trysil
Like før klokken 14 onsdag, kjørte en personbil inn i en lastebil på Slettmovegen i Trysil. Hendelsen var av det mindre alvorlige slaget, og to personer ble kjørt til legevakta for sjekk.

Lastebil kjørte av vegen
Klokken 10.24 meldte politiet om et vogntog som kjørte av vegen på rv. 3 ved Elverum. Lastebilen kjørte av vegen da en annen lastebil kolliderte bakfra. Ingen personer ble skadet i trafikkuhellet, men vogntogene må berges. - Det er ikke meldt om noen trafikkproblemer som følge av ulykken, men noe redusert framkommelighet i forbindelse med bergingen. Det er meldt om glatt føre flere steder på Østlandet, så folk må kjøre forsiktig, sier operasjonsleder Solberg.

Bil kjørte av vegen
En personbil kjørte onsdag formiddag av vegen ved Burumoen på Koppang. Utforkjøringen skjedde på fv. 30, og det var tre personer i bilen. Politiet opplyser at to personer ble lettere skadd, men at skadeomfanget på den siste personen er ukjent. – To personer ble sendt til Tynset sykehus, mens den siste ble sendt til Hamar med ukjent skadegrad, sier operasjonsleder Per Solberg.

Rolig natt
Det har vært en rolig natt i Innlandet politidistrikt, uten de store hendelsene.

Artikkeltags