Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Viltnemnda kjørte på elg når de skulle ut å ta hånd om en påkjørt elg

Tatt med narkotika
Politiet i Brumunddal kom onsdag kveld i kontakt med en mann i midten av 20-åra. Vedkommende er nå anmeldt for bruk og besittelse av en mindre mengde narkotika.

Promillekjøring
Onsdag kveld ble en kvinne i 20-åra stanset av politiet på E16 i Sørfylket. Hun var synlig beruset, opplyser Innlandet politidistrikt. Som følge av, den etter alt og dømme, ulovlige kjøreturen valgte politiet å ta beslag i kvinnens førerkort.

Elgpåkjørsel
En elg ble påkjørt på riksveg 25 ved Midtskogsberget i Trysil onsdag ettermiddag. Dyret døde i sammenstøtet. Bilen ble påført kun mindre skader, opplyser politiet. Ingen personer kom til skade i sammenstøtet.

Kollisjon i Brumunddal
Onsdag ettermiddag kolliderte to biler på Narudvegen i Brumunddal. Politiet mottok melding om ulykken klokken 18.13. Innlandet politidistrikt meldte først at den ene av de to bilene skulle ha blitt stående i brann etter sammenstøtet, men melder kort tid etterpå at dette ikke er tilfelle. – Det var litt lukt fra en airbag. Den lukter litt etter at den har gått av, sier operasjonsleder Per Solberg ved Innlandet politidistrikt. Nødetatene rykket raskt ut til stedet. Det er ikke meldt om alvorlige personskader som følge av sammenstøtet. – En person hadde behov for tilsyn av lege, sier Solberg til Østlendingen.

Bil i autovern
Onsdag morgen klokken 06.00 fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt inn i et autovern ved Ottestad. Føreren av bilen ble kjørt til sykehus med smerter i rygg og nakke. Snø og utfordrende kjøreforhold på stedet, melder politiet.

Flere trafikkuhell
Politiet melder onsdag morgen at det i løpet av natten har vært en del trafikkuhell på grunn av vanskelige kjøreforhold i distriktet. Heldigvis skal alle ha gått bra for seg, med tanke på personskader.

Brann i fritidsbolig
Rett før midnatt fikk politiet og brannvesenet melding om brann i en fritidsbolig i Folldal i Nord-Østerdal. Det hadde tatt fyr i en tømmervegg bak en peis, og det var ingen personer i huset. Brannen ble raskt slukket, men skapte en del røyk på stedet.

LES OGSÅ: Politiloggen tirsdag 26. desember

Mye bråk og fyll
Det har vært en travel natt for politiet. Les mer om dette her: Travel natt for politiet med mye fyll og bråk blant festfolk

Gjennom isen med snøscooter