Politiloggen onsdag 28. desember

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Stjal bil ved Basthjørnet
I 04-tiden natt til onsdag, ble en hvit Audi A7 Sportback stjålet ved Esso Basthjørnet i Elverum mens eieren var inne på bensinstasjonen. Kort tid senere kom imidlertid bilen til rette igjen ved Krydderfabrikken omkring én kilometer lenger nord.

Fyllekjøring
Ved midnatt stanset politiet en alkoholpåvirket fører i Hamar sentrum. Vedkommende ble tatt med til politihuset i Hamar for bevisopptak, hvor han etter hvert erkjente å ha kjørt i fylla. Føreren var en 28 år gammel mann fra Kongsvinger, som naturlig nok ble fratatt førerkortet på stedet. Han får også en klekkelig bot fra myndighetene utpå nyåret, etter å ha hatt en promille på 0.94, opplyser politiet.

Påkjørsel bakfra
I Stange gikk det galt på E6, da en personbil kjørte inn i en annen ved Strandlykkja tirsdag kveld. Nødetatene rykket raskt ut til stedet, og kunne etter hvert konstatere at totalt fem personer var involvert i ulykken, men samtlige ble heldgivis kun lettere skadet. Som følge av det hele ble E6 nordgående stengt en kort periode, men åpnet igjen for fri ferdsel da ulykkesstedet var ryddet en drøy time senere.

Artikkeltags