Politiloggen onsdag 4. januar

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Fem fikk bot av Statens vegvesen
Onsdag har Statens vegvesen hatt kontroll i Ringsaker, der fokuset var bilbeltebruk. Med kikkert kontrollerte betjentene trafikantene. Fem personer, fire førere og én passasjer fikk bot for manglende bruk av bilbelte. Det ble også gitt to pålegg om utbedring av mangler på kjøretøy.

Rv. 3 ble stengt etter utforkjøring
Klokken 14.40 meldte politiet fra om en utforkjøring på rv. 3 ved Trønnes i Stor-Elvdal. En bil hadde kjørt av vegen og havnet på taket i grøfta. Personene i bilen ble lettere skadet, ifølge politiet. Føreren ble kjørt til Hamar sykehus.  Ett kjørefelt på stedet er åpent i påvente av bilberging.

Buss stod farlig til etter motorstopp
Onsdag ettermiddag fikk en buss motorstopp på rv. 2 sør for Kirkenær. Bussen stod trafikkfarlig til, og politiet måtte bistå med dirigering.

Stille natt
Det har vært en rolig natt sett med nødetatenes øyne. Det meldes dog om ruskete kjøreforhold i fjellet - så kjør forsiktig, både der og andre steder. Utpå dagen melder politiet blant annet at det er svært glatte veier på Romerike. Det er snøbygene som gjør kjøreforholdene ekstra utfordrende nå.

Artikkeltags