Politiloggen søndag 1. oktober

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Klokken 22.30 lørdag kveldte meldte Innlandet politidistrikt at "Kvelden har forløpt stille i hele distriktet...". Vel, det var stille før stormen:

Én person slått ned i Hamar
Før klokken bikket midnatt oppsto det bråk ved et utested i Hamar sentrum. Grunnen var et par kranglete personer som ikke var fornøyd med å bli kastet ut, og som følge av uenighetene ble én person slått ned. Politiet fant til slutt de involverte, men ikke gjerningspersonen(e) som slo. Den fornærmede vil anmelde forholdet, ifølge Innlandet politidistrikt.

Party hard
Like over midnatt måtte politiet rykke ut etter å ha fått melding om en fest som hadde kommet ut av kontroll i et bolighus ved Smeby. På festen hadde det blant annet blitt tømt et brannslokkingsapparat inne i huset, i tillegg til litt slåssing her og der. Ingen personer ble skadet i tumultene, men festen ble til slutt stanset. Politiet fikk også kontroll på personen som tømte brannslukkingsapparatet, og vedkommende blir anmeldt for forholdet.

Urinering til besvær
I Trysil kom en politipatrulje over en beruset mann som urinerte på offentlig sted. Vedkommen blir anmeldt og fikk sannsynligvis en klekkelig bot i tillegg.

Slåssing i Elverum
Litt over klokken 03 måtte ordensmakten rykke ut etter å ha fått melding om et slagsmål utenfor et av byens utesteder i sentrum. Onkel politi kom raskt til stedet og fikk roet gemyttene, men to personer ble bortvist fra området frem til kl. 08. Én person ble også innbrakt til sentralarresten etter å ha forulempet en tjenestemann.

Låvebrann
På Namnå i Grue brøt det ut brann i en låve sent natt til søndag. Mer om den saken kan du lese HER.

Kunde gikk til angrep på ansatt ved bensinstasjon
Like over klokken 05.30 søndag morgen gikk en kunde til angrep på en ansatt ved en døgnåpen bensinstasjon i Kongsvinger sentrum. – En ansatt hadde utløst alarm og blødde fra hodet, opplyser operasjonsleder Atle B. von Obstfelder ved politiet i Innlandet. Han forteller at gjerningspersonen hadde forsvunnet da politiet kom fram til stedet, men at de etter hvert fant vedkommende. Personen ble pågrepet et stykke unna og erkjente forholdene.

Trafikkontroll
I Elverum ble det gjennomført trafikkontroll langs Trysilvegen søndag morgen. 45 kjøretøy ble kontrollert, og av disse ble en avskiltet.

Politiloggen lørdag 30. september 

Artikkeltags