Politiloggen søndag 10. desember

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser.

Bil kjørte i midtdeler
Litt over klokken 12.00 meldte politiet om en bil som hadde kjørt inn i en midtdeler på E6 Bergshøgda. Ingen personer ble skadet, men bilen fikk materielle skader.

Krangling
Så sent som klokken 03.34 oppsto det en krangel mellom flere personer i Elverum. To personer ble anmeldt for ordensforstyrrelser av politiet.

Ampert på Rena
Ordensmakten måtte rykke ut til et utested på Rena ved 02.30-tiden. Da var det amper stemning og slagsmål utenfor utestedet. Blant annet skal to personer ha blitt slått i ansiktet. Politiet fikk roet gemyttene, og det er usikkert om forholdene vil bli anmeldt.

Slo til kvinne
Politiet har anmeldt en mann i 20-årene for å ha slått en kvinne i Hamar. Dette skal ha skjedd etter en krangel som startet i taxikøen. Kvinnen ble kjørt til legevakta for sjekk.

Kranglete i Elverum
Også i Elverum var det vanskelig å oppføre seg natt til søndag. En kranglete kar ble like før klokken halv tre bortvist fra sentrum.

Tyveri av elsykkel
Fra området ved Toneheim folkehøgskolen på Ridabu i Hamar er det mellom klokken 22.00 og 01.00 stjålet en elsykkel av typen Indiana E-MTB. Denne er matt sort i fargen og forholdet er anmeldt.

LES OGSÅ: Politiloggen lørdag 9. desember

Mer krangling
En mann ble klokken 02.05 bortvist fra et utested i Kongsvinger etter en krangel.

Trafikkuhell
Klokken kvart på to natt til søndag kjørte en bil av fylkesveg 26 i Engerdal. Føreren er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Politiet har ikke meldt om alvorlige personskader.

Bortvist fra utested
På Kongsvinger var det også en gjest på et utested som ikke klarte å høre på vekterne på stedet. Nektet å forlate stedet etter å ha blitt bortvist. Politiet hjalp til å få mannen bort, men da han kom tilbake en stund etterpå var tålmodigheten slutt. Mannen er anmeldt for dette.

Kjørte som folk
Politiet holdt ved midnatt en trafikkontroll ved Kays Gartneri på Rv. 25. Alle som ble kontrollert var ok.

Skallet ned gjest
Ved et utested i Våler ble en mann anmeldt for ordensforstyrrelse i natt. Like over midnatt skallet han først ned en gjest, før han tok tak i en vekter på stedet. Politiet likte ikke oppførselen og anmeldte.

Bortvist fra sentrum
Tre berusede menn ble bortvist fra Hamar sentrum like før klokken halv ett natt til søndag. De tre hadde kranglet utenfor et utested i byen og politiet lot det være med bortvisningen. En av disse tre mennene kom etter hvert tilbake til sentrum, og måtte da tåle en anmeldelse fra politiet.

Artikkeltags