Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Riksveg 3 sperret av vogntog

Garasjebrann i Hernes
Søndag ettermiddag begynte det å brenne i en garasje i Hernes. Brannvesenet mottok melding om brannen klokken 14.22. Kort tid senere var brannen slukket, før den rakk å spre seg til noen andre bygninger på stedet.

En tatt med promille
Politiet på Hamar gjennomførte søndag formiddag en promillekontroll i Furnesvegen. 15 sjåfører ble stanset og kontrollert. En av disse ble tatt for promillekjøring. Vedkommende blåste til 0,28 i promille – noe som resulterte i at politiet opprettet sak.

Ruset mann
Politiet i Trysil tok natt til søndag hånd om en mann i 20-åra. Vedkommende skal ha framstått som ruset og det ble gjort funn av en mindre mengde narkotika på ham, opplyser Innlandet politidistrikt. Politiet har som følge av dette anmeldt mannen og opprettet sak.

Bilbrann
Natt til søndag oppsto det en bilbrann på Skarnes. Det var ikke fare for at brannen skulle spre seg. Det er ikke meldt om personskader som følge av brannen. Årsaken til bilbrannen er så langt ikke kjent.

Slagsmål
En mann i 20-åra ble pågrepet av politiet på Kongsvinger etter et slagsmål på Roverud natt til søndag. Slagsmålet oppsto mellom flere personer på stedet. Den aktuelle mannen ble pågrepet og siktet for å ha utøvd vold mot politiet. Det er ikke meldt om alvorlige personskader som følge av «kamphandlingene».

Utforkjøring
Natt til søndag kjørte en bil av vegen på Tobøl i Eidskog. To personer, trolig lettere skadet, ble sendt til sjukehuset på Kongsvinger, opplyser politiet. Bilen ble stående utenfor vegbanen og hindret således ikke trafikken på stedet. Årsaken til ulykken er så langt ikke kjent.

Bråkmakere
En mann i 20-åra ble natt til søndag satt i arresten på Hamar. Årsaken var at vedkommende skal ha både slått og sparket mot en dørvakt på ett av byens utesteder. Politiet har opprettet sak mot mannen. I Trysil ble en person bortvist fra et utested av politiet samme natt. Vedkommende ble beskrevet som både vanskelig og truende.

Promillekjøring
Sent lørdag kveld ble en litauer stanset av politiet på Rena. Vedkommende er nå anmeldt for promillekjøring, opplyser Innlandet politidistrikt. Som følge av dette tok politiet beslag i vedkommendes førerkort.

Butikktyv tatt med narkotika
Lørdag kveld ble en person pågrepet av politiet i Ringsaker. Det skjedde etter at vedkommende hadde stjålet fra en butikk i kommunen. Vedkommende skal også ha vært i besittelse av narkotika. Politiet har opprettet sak og satt den pågrepne i arresten, opplyser Innlandet politidistrikt.

LES OGSÅ: Politiloggen lørdag 16. desember