Politiloggen søndag 19. mars

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Alvorlig skadet etter trafikkulykke natt til lørdag
Skolebuss og personbil kolliderte

Bil av vegen
På fylkesveg 26 i Sømådalen i Engerdal, kjørte en personbil av vegen søndag formiddag. To personer var involvert i ulykken, og det er ifølge politiet mistanke om beruselse i bildet. Ingen av de to personene ble alvorlig skadet i utforkjøringen.

Kok i Elverum
I Elverum måtte politiet rykke ut etter å ha fått melding om bråk i forbindelse med et av byens utesteder i sentrum. Da patruljen kom til stedet ble bråket imidlertid raskt avsluttet, og ingen sak ble opprettet av ordensmakten.

Privatfest over styr
Like over midnatt gikk en privatfest over styr i Brumunddal. Politiet så seg nødt til å bistå eieren av festen for å avslutte det hele, noe som også ble gjort kort tid senere.

Bortvist
Rett før midnatt ble en mann bortvist fra Elverum sentrum etter at han var til sjenanse for øvrig ferdsel på stedet, ifølge politiet.

Blytung høyrefot
Langs riksveg 3 på Atna ble en fører stanset av UP i 22.15-tiden fredag kveld. Vedkommende, som var fra utlandet, ble målt til 132 km/t i skiltet 80 sone. Ikke overraskende fikk vedkommende beslaglagt førerkortet sitt og sak ble opprettet på stedet.

Kniv på offentlig sted
Rett før klokken 22 fredag kveld, ble en person anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted i Trysil. Samme person ble også bortvist av politipatruljen på stedet, men nektet å etterkomme dette, og ble derfor anmeldt for det også.

Artikkeltags