Politiloggen søndag 19. november

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Kollisjon i Elverum
Like etter klokka 16.00 søndag meldte politiet på Twitter at to biler hadde kollidert i Sagtjernveien i Elverum. Tre personer var involvert i trafikkuhellet. Samtlige ble kjørt til legevakt for sjekk.

Slåsskamp på festlokale
Natt til søndag oppsto det bråk på en fest i Nybergsund. Politiet mottok melding om urolighetene klokken 02.46. En person ble lettere skadet og fraktet til legevakta som følge av en slåsskamp som hadde oppstått på stedet. Den antatte gjerningsmannen hadde forsvunnet fra stedet innen politiets ankom det aktuelle festlokalet. Episoden vil bli gjenstand for videre etterforskning, opplyser Innlandet politidistrikt.

Bråk
Politiet i Hamar måtte natt rykke ut til en av byens bensinstasjoner, natt til søndag. Det skjedde etter at det klokken 02.19 kom inn en melding om at det hadde oppstått håndgemeng mellom en mann og en kvinne på stedet. Årsaken til at det oppsto bråk er så langt ikke kjent. Mannen ble bortvist fra sentrumsområdet for resten av natta som følge av episoden.

Slåsskamp på utested
Ved halv totiden, natt til søndag, rykket politiet i Elverum ut til ett av byens utesteder. Det skjedde etter at to menn hadde røket uklare og endt i et slagsmål. De to ble bortvist fra sentrum for resten av natta som følge av hendelsen.

Tømte tanken
Natt til søndag kom politiet i kontakt med en nøden mann i Elverum. Vedkommende ble, rundt klokken halv ett, anmeldt for offentlig urinering. Da politiet grep inn, nektet vedkommende å etterkomme pålegget han ble ilagt om å fjerne seg fra sentrum. Som følge av dette ble vedkommende tatt hånd om og satt i arresten. Mannen ble også anmeldt for ikke å ha hørt etter da politiet snakket til ham.

Fest over styr
Politiet på Hedmarken meldte like over midnatt, natt til søndag, om en fest i Stange som hadde gått «helt over styr». Det hadde rett og slett brutt ut masseslagsmål på stedet. Flere politipatruljer ble sendt til stedet for å avslutte «festlighetene». Et kvarters tid senere melder politiet på nytt om masseslagsmål i Stange sentrum. En person ble kjørt til legevakta for behandling av mindre kutt- og sårskader, opplyser Innlandet politidistrikt.

Bråkmaker
Natt til søndag kom politiet på Hamar i kontakt med en beruset mann ved et utested i byen. Han hadde blitt vanskelig å ha med å gjøre og hadde allerede blitt tatt hånd om av vaktene på stedet, da politiet ankom. Mannen endte opp i arresten og vil bli anmeldt for en aldri så liten ordensforstyrrelse.

Utagerende mann
Klokken 00.13, natt til søndag, har politiet i Elverum loggført en mann. Vedkommende beskrives som i overkant utagerende ved ett av byens utesteder. Mannen ble bortvist fra sentrum for resten av natta, som følge av oppførselen sin.

Rabiat og full kvinne
Sent lørdag kveld tok politiet på Hamar hånd om en kvinnelig konsertgjest. Hun hadde blitt «rabiat» med vaktene på stedet, opplyser politiet. En patrulje fra Hamar politistasjon rykket ut for å ta hånd om henne. Det hele ble løst uten anmeldelse, men kvinnen ble bortvist fra stedet av politiet.

Bråk på legevakta
Politiet på Hamar fant sent lørdag kveld en mann utenfor en privatadresse i byen. Mannen var i en slik forfatning at politiet valgte å ta ham med til legevakta. Der lagde han imidlertid såpass mye bråk at han til slutt var uønsket på stedet. Som følge av dette ble mannen satt i arresten.

Bråk på utested
Sent lørdag kveld ble en person bortvist fra Kongsvinger sentrum. Det skjedde etter at vedkommende hadde laget bråk ved et utested i byen, opplyser politiet.

LES OGSÅ: Politiloggen lørdag 18. november

Artikkeltags