Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Innbrudd
Politiet i Nord-Odal mottok søndag melding om innbrudd i ei utleiehytte i kommunen. Så langt er det uklart om noe er stjålet fra stedet. Politiet har vært på stedet og gjennomført åstedsundersøkelser, opplyser Innlandet politidistrikt.

Ruskjøring
Ved firetiden, natt til søndag, stanset politiet i Trysil en Oslo-borger i Trysilfjellet. Vedkommende er nå mistenkt for kjøring i påvirket tilstand og ble av den grunn pågrepet og tatt med til legevakta for blodprøvetaking. En times tid tidligere stanset politiet på Knapper i Nord-Odal en bil. Også her framsto sjåføren som beruset og vedkommende ble av den grunn tatt med til Kongsvinger for nødvendig prøvetaking.

Utforkjøring
Natt til søndag kjørte en bil av vegen på Rudshøgda. Politiet opplyser at en bil kjørte inn i hovedporten til Nortura, like før klokken halv tre om natta. Sjåføren opplyste å ha glemt å ta av ved krysset rett før, opplyser Innlandet politidistrikt. Både bil og gjerde ble skadet i sammenstøtet. Politiet på sin side har åpnet sak for å etterforske hendelsen nærmere.

Ruteknusing
Politiet på Kongsvinger meldte natt til søndag om at en person hadde kunst ei rute ved et utested i byen. Politiet rykket derfor ut til stedet like før klokken tre. Etter ankomst fikk patruljen raskt kontroll på vedkommende.

Bråk
Like over klokka halv tre, natt til søndag, oppsto det bråk utenfor et utested i Elverum. Som følge av dette ble to personer bortvist fra stedet for resten av natta.

LES OGSÅ: Politiloggen lørdag 2. desember