Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Siste politilogg fra Østlendingen
Fram til og med nyttårsaften 2017 har Østlendingen daglig levert «politiloggen». Fra og med 1. nyttårsdag 2018 er det slutt på det, men det betyr ikke at vi skal slutte å fortelle deg hva som skjer. Snarere tvert imot. Vi løfter «politiloggen» over i vårt direktestudio «Hedmark i dag». I tillegg til politistoffet leverer vi også stoffet du er vant til å lese i Hedmark i dag. Små og store nyheter fra distriktet. Direkte – her og nå. Vi gleder oss til å holde følge – også inn i det nye året. Takk for følget så langt, takk for det gamle og velkommen inn i det nye. Godt nytt år.

Ruset sjåfør manglet førerkort og forsikring
Søndag stanset politiet en bil på Magnor i Eidskog. Bak rattet satt det en mann i 30-åra. Han er nå anmeldt for en rekke forhold. Innlandet politidistrikt opplyser at han er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand, uten gyldig førerkort og uten bilforsikring. Bilen ble til slutt avskiltet på grunn av en allerede utstedt avskiltingsbegjæring.

Promillekontroll
Politiet i Hamar gjennomførte søndag formiddag en promillekontroll i Furnesvegen. Totalt 67 sjåfører ble stanset for kontroll, uten at noen av dem ble tatt med promille. Ingen anmerkninger, konkluderer Innlandet politidistrikt.

Postkasse sprengt
I løpet av natta har noen sprengt ei postkasse på Skotterud i Eidskog. Politiet opplyser at sprengningen ble gjennomført ved hjelp av fyrverkeri. Hendelsen ventes anmeldt ved første anledning.

Narkotika
Natt til søndag ble en mann i midten av 20-åra tatt for bruk av narkotika i Trysil. Vedkommende er nå anmeldt for dette. En mann i begynnelsen av 20-åra ble anmeldt for det samme på Kongsvinger. Sistnevnte er også anmeldt for besittelse av en mindre mengde narkotisk stoff.

Mindreårig bråkmarker
Politiet i Trysil kom natt til søndag i kontakt med en mindreårig gutt. Han ble ved halv totiden hentet av foreldrene sine, etter at gutten ble anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann og for å ha nektet å oppgi personalia til politiet.

Festbråk
Natt til søndag gikk en hjemmefest i Trysilfjellet over styr. Politiet rykket ut for å dempe støyen fra «hyttelaget» etter at naboene klaget på bråket.

Beruset og bortvist
En mann i begynnelsen av 20-åra ble natt til søndag bortvist fra Turistsenteret og områdets utesteder. Politiet opplyser årsaken til å være beruselse. Mannen nektet imidlertid å høre etter og endte derfor opp med å anmeldt for ikke å ha fjernet seg fra stedet frivillig.

Bortvist fra utested
En mann og kvinne, begge i 20-åra, ble bortvist fra et utested i Trysil lørdag kveld. Begge var rett og slett for beruset til at de var ønsket som gjester.

Slagsmål
Lørdag kveld oppsto det et slagsmål på ett av Trysils utesteder. To personer ble slått og den antatte gjerningsmannen ble bortvist fra stedet. Han er også anmeldt som følge av episoden, opplyser politiet.

Beruset gjest på bensinstasjonen
Politiet i Løten rykket lørdag kveld ut til en av kommunens bensinstasjoner. En beruset mann oppholdt seg på stedet og måtte ha hjelp til å komme seg derifra.

Beruset mann bortvist
Like før klokken 18.30 lørdag kveld ble en beruset mann bortvist fra et utested i Trysil, opplyser Innlandet politidistrikt.

LES OGSÅ: Politiloggen lørdag 30. desember