Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen søndag 8. oktober

Artikkelen er over 4 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: 

Innbrudd i klubbhuset
Søndag ettermiddag meldte politiet i Elverum om innbrudd i et klubbhus i Heradsbygda. Det er stjålet kioskvarer fra stedet. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelser, opplyses det.

Ulykke på rv. 2
Klokken 06.19 søndag morgen kjørte en bil av vegen langs riksveg 2 ved Sigernessjøen i Kongsvinger. Sjåføren, en kvinne i 30-åra ble kjørt til sjukehus. – Hun hadde bryst- og nakkesmerter, sier operasjonsleder ved Innlandet politidistrikt, Tom Eirik Midthaug til Glåmdalen. Politiet advarer mot glatte veger i området. – Det er et par andre biler som har kjørt av vegen i det samme området. Det er veldig glatt på stedet, så vi oppfordrer alle til å kjøre forsiktig. Politiet opplyser at strømannskap er varslet.

Festbråk i parkeringshus
Natt til søndag meldte politiet i Hamar om festbråk i et parkeringshus i byen. Politiet rykket ut til stedet og avsluttet festlighetene umiddelbart.

Kebab i fronten
Like før klokken 01.30, natt til søndag, fikk en bilfører i Hamar kastet en kebab i frontruta. Sjåføren vil anmelde kebab-kasteren til politiet, opplyser Innlandet politidistrikt. Årsaken til at vedkommende valgte å kaste kebaben er ikke kjent.

Bortvist
En person ble natt til søndag bortvist fra et utested i Hamar. Like før klokken halv to om natta oppsto det et slagsmål utenfor ett av byens utesteder, noe som var den direkte årsaken til at vedkommende ble sendt i marsj bort fra stedet.

Falsk legitimasjon
Rundt klokken 01.15, natt til søndag, ble en person bortvist fra Bowling 1 på Hamar. Det skjedde som følge av at vedkommende benyttet falsk legitimasjon på stedet.

Festbråk
En halvtimes tid før lørdagskvelden gikk over i natt til søndag mottok politiet i Hamar melding om høy musikk og bråk fra en privatfest i sentrum av fylkeshovedstaden. Politiet rykket som følge av dette ut til stedet og bortviste rundt 40 personer fra festen.

Utforkjøring
Lørdag kveld kjørte en bil av vegen på Skotterud. Ulykken skjedde på fylkesveg 311, like før klokken halv ni om kvelden. Sjåføren er nå mistenkt for å ha kjørt i beruset tilstand. Vedkommende ble som følge av dette anmeldt og tatt med til legevakta for blodprøvetaking. Ingen personer kom fysisk til skade i utforkjøringen.

LES OGSÅ: Politiloggen lørdag 7. oktober

Kommentarer til denne saken