Politiloggen tirsdag 10. januar

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Resultatløs leting
Også i dag, tirsdag, ble det lett i Løten-skogen etter hamarmannen som har vært savnet siden lille julaften. Men letingen ga ikke resultat.

Mistanke om påvirket kjøring
Klokka 18.30 ble en person stoppet i Stange sentrum mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Vedkommende ble tatt med til legevakta for blodprøvetaking. Fører erkjente forholdet, og samtykket til beslag av førerkort.

Kontroll på Koppang
To førere fikk beltegebyr på 1.500 kroner, og ett kjøretøy manglet EU-kontroll og mista skiltene. I tillegg ble det gitt to mangellapper under kontrollen på Koppang tirsdag ettermiddag.

Mistet tømmer på personbil
En tømmerbil mistet noe av tømmeret da den kjørte på riksveg 2 ved Kirkenær klokka 16.20. Tømmeret traff en personbil, men ingen personer ble skadet. Det er dog mye glass i vegen, opplyser politiet. Det viser seg at to av kjettingene som skulle sikret lastet hadde røket.

Bil fikk henger i sida
Rett etter klokka 16.30 skjedde det et trafikkuhell på fylkesveg 12 ved Næroset i Ringsaker. En bil fikk en traktorhenger i sida. Det ble materielle skader. Ingen personskader.

Dokumentkontroll
Politiet har avholdt dokumentkontroll på Rena mellom klokka 12.00 og 13.30 i dag. Tre bilister fikk muntlig korreks for feil på bilens lys.

Full stopp OK!
Politiet på Tynset gjennomførte trafikkontroll ved Nord-Østerdal videregående skole tirsdag morgen. I tidsrommet fra 07.00 til 08.00 hadde de spesielt fokus på stoppeplikten ved Stopp-skiltet på stedet. Samtlige overholdt trafikkreglene og stoppet, noe politiet er godt fornøyd med.

Stille og rolig
Med unntak av en utforkjøring i Stange, har dagen startet rolig. I løpet av natta har ikke politiet i Hedmark meldt om en eneste hendelse. Østlendingen holder deg oppdatert etter hvert som fylket våkner til liv.

LES OGSÅ: Politiloggen mandag 9. januar

Artikkeltags