Saken oppdateres ved hendelser.

LES OGSÅ: Politiloggen mandag 11. desember

Uønsket – måtte fjernes
Politiet på Hamar rykket tirsdag kveld ut til ett av byens kjøpesentre for å ta hånd om en uønsket gjest. Mannen nektet å gå da vekterne på stedet ba ham om å gjøre det. Politiet tok derfor hånd om mannen og tok ham med seg.

Promillekjøring
En mann i 60-åra ble tirsdag ettermiddag anmeldt for promillekjøring på Kongsvinger.

Pipebrann
Tirsdag ettermiddag begynte det å brenne i ei pipe på Brøttum i Ringsaker. Politiet og brannvesenet rykket ut til stedet. Etter en halvtimes tid meldte politiet at pipa var kald og at brannen ikke førte til noen skader av noe slag.

Trafikkontroll
Utrykningspolitiet gjennomførte kontroll på Oslovegen i Kongsvinger tirsdag. Totalt 66 sjåfører og kjøretøy ble stanset. Det hele endte med at en sjåfør fikk forenklet forelegg for bruk av håndholdt mobiltelefon.

Motorhavari på rv. 25
Klokken 12.40 meldte politiet at et vogntog har fått motorhavari på rv. 3/25 ved Myklegard, retning Elverum. Det fører til trafikale problemer, og politiet bistår med dirigering.

Kollisjon mellom bil og lastebil
Rett over klokken 09 meldte politiet om en trafikkulykke mellom en personbil og en lastebil på rv. 2 ved Våler. Operasjonsleder Jan Olav Bredesen sier at det var lite dramatikk i ulykken. – En personbil skulle svinge inn på rv. 2 der det var glatt, så den fikk ikke stanset. Da ble det et sammenstøt med lastebilen. Begge kjøretøyene var kjørbare og det oppsto ingen dramatikk.

Oppførte seg truende mot nabo
Sent mandag kveld måtte politiet rykke ut til Våler etter at en mannsperson oppførte seg truende mot en nabo. Mannen som var i 40-årene ble pågrepet, og saken vil etterforskes videre av Åsnes lensmannskontor.

Brannskade på fingre
I Åsmarka i Ringsaker oppsto det brann i en seng. Trolig startet brannen i et varmeteppe, ifølge politiet, og ble slukket av personer på stedet. En person fikk mindre brannskader på fingrene.

Førerkort
En yngre mann ble mandag kveld anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort i Kongsvinger,