Politiloggen tirsdag 26. desember

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Gjennom isen med snøscooter

Utforkjøring på E16
Like før klokken 23.30 tirsdag kveld meldte politiet om en utforkjøring på E16 ved Sander. Ulykken skjedde ved avkjøringa til Sander – i østgående kjørefelt. Totalt fem personer befant seg i bilen. To ble kjørt til legevakta med lettere skader, opplyser Innlandet politidistrikt. Ulykken medførte redusert framkommelighet på stedet.

I autovernet
Ved 20.30-tiden kunne Politiet i Innlandet melde om en bil som hadde kjørt i autovernet på riksveg 3 ved Ådalsbruk. Totalt satt det fire personer i bilen, én voksen og tre barn. Alle disse ble kjørt til legevakt for sjekk. Bilen skal ha kommet for langt ut på kanten av vegen, slik at snøen "tok tak" i bilen og dermed pløyde den ned 15 meter med autovern. Politiet melder om mye våt snø på stedet.

I løpet av dagen og kvelden har det kommet store mengder snø i store deler av Hedmark. Kjøreforholdene har vært svært krevende flere steder.

Utforkjøring
Tirsdag ettermiddag kjørte en bil av vegen langs riksveg 25 i Trysil. Politiet mottok melding om ulykken klokken 14.51. Utforkjøringen skjedde på Sæteråsen ved Trysil flyplass. Ingen personer skal ha kommet fysisk til skade i ulykken, men det meldes om noen trafikale problemer som følge av hendelsen. Årsaken til ulykken er så langt ikke kjent. Politiet opplyser overfor Østlendingen at dette er den eneste utforkjøringen i Hedmark - så langt i dag. 2. juledag er det meldt om to andre utforkjøringer i Innlandet, men altså ingen i Hedmark.

Kontroll
Politiet på Hedmarken gjennomførte en trafikkontroll på fylkesveg 222 i Ottestad 2. juledag. Totalt 120 sjåfører og kjøretøy ble stanset for kontroll. Patruljen på stedet avdekket fire mangler på noen av de kontrollerte kjøretøyene, opplyser Innlandet politidistrikt.

Promillekjøring
Ved tretiden, natt til tirsdag 2. juledag, stanset politiet på Hamar en bil i sentrum av fylkeshovedstaden. Sjåføren er nå anmeldt for promillekjøring, opplyser Innlandet politidistrikt.

Vold på utested
En mann ble pågrepet av politiet i Åmot, natt til tirsdag. Det skjedde like før klokken 02.00, etter at vedkommende var involvert i det politiet omtaler som en voldsepisode ved et utested på Rena. Vedkommende ble satt i arresten og anmeldt for det hele, opplyser politiet.

Bråkmaker bortvist
Politiet på Rena kom natt til tirsdag i kontakt med en beruset mann i 20-åra. Vedkommende ble bortvist fra sentrum som følge av en ordensforstyrrelse.

Tømte tanken
En nøden mann i 20-åra kom natt til tirsdag i politiets søkelys. Det skjedde etter at vedkommende ble tatt for offentlig urinering i Brumunddal. Vedkommende er nå anmeldt for nettopp dette.

Bråkmaker i arresten
Politiet i Hamar måtte ta hånd om en mann i 20-åra natt til tirsdag. Vedkommende ble innbrakt og satt i arresten på grunn av en ordensforstyrrelse i byen. Episoden var av en slik karakter at mannen nå er anmeldt, opplyser Innlandet politidistrikt.

Bortvist fra sentrum
En mann i 30-åra ble bortvist fra Hamar sentrum natt til tirsdag. Politiet beskriver vedkommende som «godt beruset». Han ble bortvist for resten av natta som følge av en ordensforstyrrelse.

Uten lappen
Mandag kveld stanset politiet en bil på Kongsvinger. Det viste seg raskt at sjåføren ikke hadde gyldig førerkort. Som følge av dette ble vedkommende anmeldt for en ulovlig kjøretur.

LES OGSÅ: Politiloggen mandag 25. desember

Artikkeltags