Saken oppdateres ved hendelser.

LES OGSÅ: Bil påkjørt bakfra

Redusert framkommelighet etter trafikkuhell på E6
Klokken 20.15 tirsdag kveld meldte ordensmakten om et trafikkuhell på E6 ved Strandlykkja i Stange. Det er et vogntog som har kjørt inn i et brukar i nordgående retning, men ingen personer skal ha blitt skadet i hendelsen. Det skal imidlertid være redusert framkommelighet på stedet, og trafikken dirigeres nå manuelt, opplyser Innlandet politidistrikt rett før klokken 21. Østlendingen følger saken

Elgpåkjørsel førte til kø
På rv. 25 ved Husum i Løten, smalt det da en bil kjørte på en elg ved 17.30-tiden. Til alt hell ble ingen personer skadet i sammenstøtet, men som følge av ulykken måtte bilen berges, og trafikken gikk forbi i ett felt i en snau halvtime, noe som gjorde at det periodevis var saktegående kø på strekningen. Like før klokken 18 kom imidlertid beskjeden fra Innlandet politidistrikt at bilen var berget og at trafikken flyter som normalt igjen.

 

Påkjørsel bakfra
Like før klokken 15.30 tirsdag ettermiddag, oppsto det en kollisjon mellom to biler ved Arnkvernkrysset på E6 i Hamar. Det hele skjedde da en bil kjørte inn i en annen bakfra. Som følge av uhellet oppsøkte den ene føreren legevakta etter å ha klaget over smerter i ryggen. Det skal ikke være trafikale problemer på stedet.

Tre bøter
På Tynset har politiet hatt en trafikkontroll i morgentimene. Den gikk ut på trafikkatferd, og det ble skrevet ut tre bøter for overtredelse av all stans forbudt.

Trafikkontroll
Mandag kveld avholdt en politipatrulje en trafikkontroll på fylkesveg 209 i Nord-Odal. Der ble 18 bilister kontroller, og politiet hadde ingen reaksjoner.