Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Søppelbil veltet i Tandeskogvegen

Kollisjon i Moelv
En kollisjon mellom to biler i Moelv sørget for at trafikken ble stående bom stille gjennom sentrum. To biler var involvert i kollisjonen som ble meldt inn rett før klokka 16.00. – Bilene blir fjernet nå, så dette kommer til å løse seg opp ganske raskt, melder Per Solberg ved politiets operasjonssentral på Hamar torsdag ettermiddag. Tre personer ble kjørt til legevakt for sjekk etter kollisjonen. – Det var et sammenstøt i rundkjøringen i lav fart, så det hele er ganske udramatisk. Det kan være litt glatt der, ifølge Solberg.

Traktorbrann
Torsdag ettermiddag begynte det å brenne i en traktor på Masterud i Kongsvinger. Politiet opplyser at traktorføreren kjørte ut på et jorde for å unngå at brannen skulle spre seg til omgivelsene. Skadeomfanget er ikke kjent, men det er ikke meldt om personskader som følge av hendelsen.

Promillekontroll
Politiet i Elverum gjennomførte torsdag promillekontroll på riksveg 25 over Løvbergsmoen. Totalt 51 sjåfører ble stanset for kontroll. Samtlige var edru og fikk kjøre videre.

Kjørte inn i brøytebil
Torsdag morgen klokken 07.52 oppsto det et trafikkuhell på E6 i Stange der en personbil kjørte inn i en brøytebil. Politiet melder at det kun er materielle skader og uhellet hadde ingen innvirkning på trafikken.

Personbiler kolliderte
Klokken 07.53 meldte politiet om en kollisjon mellom to personbiler på rv. 3 ved Flisa bru. Det er meldt om kun materielle skader og ingen personskader.

Mistenkt for ruskjøring
Sent onsdag kveld stanset utrykningspolitiet en bilfører ved Hamar. Vedkommende ble mistenkt for for kjøring i ruspåvirket tilstand, og ble anmeldt og mistet førerkortet. Politiet rykket ut etter bekymringsmeldinger fra andre bilister.

Stjålet bil
I løpet av natten er det stjålet en bil fra Galterud. En Chevrolet Silverado, grønn og med registreringsnummer VF 19590. Politiet ønsker tips.

LES OGSÅ: Politiloggen onsdag 13. desember