Politiloggen torsdag 16. november

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser.

LES OGSÅ: Mann i 40-åra funnet død i Romedal

Fartskontroll
Utrykningspolitiet har gjennomført fartskontroll på riksveg 2 ved Braskereidfoss torsdag. Det endte med at seks sjåfører ble tatt for å ha kjørt for fort. Samtlige fikk med seg et forenklet forelegg hjem som følge av kjøringen. Høyeste hastighet ble målt til 102 km/t i 80-sonen.

Brann
Torsdag ettermiddag brøt det ut brann i en frityrgryte i Moelv. To personer var til stede da brannen brøt ut. En av dem ble sendt til legevakta for sjekk, mens den andre ble sjekket av lege på stedet. Årsak til brannen er så langt ikke kjent.

Utforkjøring
Torsdag ettermiddag ble det meldt om utforkjøring i Høsbjørvegen i Furnes. En person satt i bilen og kom fra det hele uten fysiske skader. Politiet opplyser at det var glatt på stedet da ulykken skjedde.

Selger bortvist fra senter
Torsdag ettermiddag ble en kvinnelig utenlandsk selger bortvist fra et senter på Hamar. Vedkommende var pågående og til sjenanse for kundene på senteret, opplyser politiet.

Uten lappen
Politiet i Åsnes stanset torsdag ettermiddag en mann i 50-åra. Han er nå anmeldt for ulovlig bilkjøring på Gjesåsen. Innlandet politidistrikt opplyser at kjøringen fant sted, til tross for at vedkommende ikke har gyldig førerkort. Mannen ble stoppet i forbindelse med en kontroll utrykningspolitiet gjennomførte i kommunen. I den forbindelse ble ytterligere to førere tatt for det samme, kjøring uten gyldig førerkort. En sjåfør ble også anmeldt for ulovlig mobilbruk under kjøring. Totalt 48 kjøretøy og sjåfører ble stanset for kontroll.

Trafikkontroll
Natt til torsdag, nærmere bestem klokken 02.15 ble det avholdt en trafikkontroll på E6 over Mjøsbrua. 60 kjøretøy ble kontrollert og ett kjøretøy ble avskiltet på grunn av manglende EU-kontroll.

LES OGSÅ: Politiloggen onsdag 15. november

Artikkeltags