Politiloggen torsdag 23. november

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Politiloggen onsdag 22. november

Trafikken står stille flere steder på rv. 3
Sent torsdag kveld melder Innlandet politidistrikt om underkjølt regn og svært glatte veger på rv. 3 i Østerdalen. Trafikken skal stå stille flere steder. Vegvesenet er ute med alle sine mannskaper. Østlendingen følger saken

Stanset butikktyv
I Stange ble en person pågrepet av politiet etter å ha forsøkt å stjele varer fra en bensinstasjon torsdag kveld. Vedkommende forsøkte å stikke av fra stedet, men tyveriforsøket ble avbrutt av snarrådig ansatt på stedet, opplyser Innlandet politidistrikt.

Vogntog kjørte av vegen
Natt til torsdag kjørte vogntoget av vegen på rv. 3 ved Kvikne. Operasjonsleder Per Solberg ved Innlandet politidistrikt sier at ingen personer ble skadet i utforkjøringen, og at vogntoget ble berget opp rett før klokken 07.00 torsdag morgen.

Kjørte av vegen
Natt til torsdag var det flere utforkjøringer på Østlandet etter at kuldegrader og snø slo over til plussgrader og regn. I Kongsvinger kjørte en bil av vegen på E16 litt før klokken 01.00. Tre personer ble tatt med til legevakt for en sjekk, og politiet meldte om glatt vegbane. Det skal ifølge yr.no fortsette å regne helt fram til klokka 18 i kveld.

Artikkeltags