Politiloggen torsdag 29. desember

Av og

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Slått ned på by'n – to menn i arresten

Utforkjøring endte på taket
En bil kjørte av vegen i Stange torsdag ettermiddag. Ulykken skjedde på fylkesveg 222 mellom Hamar og Stange. Bilen endte på taket som følge av ulykken. Årsaken til utforkjøringen er så langt ikke kjent. Sjåføren ble sendt til sjukehuset på Hamar for sjekk etter å ha pådratt seg lettere skader.

Personbil og tømmerbil kolliderte
To personer ble kjørt til sykehus etter en trafikkulykke på Østre Solørveg torsdag ettermiddag. En personbil og en tømmerbil kolliderte. De to i personbilen ble kjørt til sykehus. Føreren av lastebilen slapp uskadd fra sammenstøtet. – Det skal være snakk om lettere personskader, skriver politiet på Twitter. Operasjonsleder Arne Norevik sier til Glåmdalen at den ene personen fikk vondt i en arm, mens den andre bare skal være lettere skadet. Ulykken skjedde nord for Brandval sag. Operasjonslederen hadde torsdag ettermiddag ikke full oversikt over hendelsesforløpet. Etter sammenstøtet var det en stund manuell trafikkdirigering på stedet. Rett etter klokka 16.30 meldte politiet at veien var ryddet, og trafikken gikk som normalt på stedet.

Elektrosjokkvåpen
Politiet på Kongsvinger kom natt til torsdag i kontakt med en gutt i tenåra. Vedkommende er nå anmeldt for å ha vært i besittelse av et elektrosjokkvåpen.

Slåsskamp
Natt til torsdag røk to kamphaner i tottene på hverandre i Elverum. De to slåsskjempene ble sendt hver til sitt av politiet, etter at de hadde «brysket seg» i en drosjekø.

Overstadig beruset
En mann i 20-åra ble, natt til torsdag, tatt hånd om av politiet på Hamar. Han beskrives som overstadig beruset og ble av den grunn kjørt hjem av ordensmakten.

Utforkjøring
Onsdag kveld kjørte en bil av vegen langs E16 ved Åsum på Kongsvinger. Politiet meldte første gang om ulykken klokken 19.00. Ulykkesbilen var ifølge politiet det eneste involverte kjøretøyet. Ingen kom til skade i utforkjøringen. Årsaken til ulykken er ikke kjent. Politiet har ifølge Glåmdalen tatt sjåførens førerkort i beslag som følge av ulykken.

LES OGSÅ: Politiloggen onsdag 28. desember

Artikkeltags