Politiloggen søndag 1. januar

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Utforkjøring på riksveg 2
Søndag kveld kjørte en bil av vegen på riksveg 2 ved Magnormoen. Politiet opplyser at det var kun ulykkesbilen som var involvert i utforkjøringen. En person kom lettere til skade som følge av ulykken. Det skal ha vært svært glatt på stedet da ulykken skjedde. Politi og ambulansetjenesten rykket ut til stedet for å bistå i redningsarbeidet.

Bil på taket
Søndag kveld kjørte en bil av vegen og gikk rundt på taket på Skarnes. Ulykken skjedde langs Storsjøvegen, fylkesveg 209. Alle som befant seg i bilen da ulykken skjedde har kommet seg ut. Skadeomfanget for de involverte er så langt ikke kjent. To personer ble sendt til sjukehuset for sjekk etter rundvelten. De to pådro seg kun lettere skader i forbindelse med ulykken.

Bilbrann
Politiet i Stange meldte søndag kveld om bilbrann på fylkesveg 24 ved Harasjøen. Alle som befant seg i bilen kom seg ut, opplyser Innlandet politidistrikt. Brannvesenet og politiet rykket ut til stedet for å bistå. Årsaken til brannen er så langt ikke kjent.

Alt OK!
1. nyttårsdag gjennomførte politiet på Kongsvinger en trafikkontroll. Totalt 50 sjåfører og kjøretøy ble stanset for kontroll, uten at politiet hadde noen å bemerke overfor noen av dem.

Husbråk
Natt til 1. nyttårsdag meldte politiet på Kongsvinger om husbråk på en adresse i byen. Det endte med at en person ble tatt hånd om og satt i arresten. Politiet varsler at de vil opprette sak på bakgrunn av det som skjedde.

Tatt med narko
Politiet i Trysil var ute med narkotikahund, natt til 1. nyttårsdag. Det endte med at en ung mann ble anmeldt for bruk av nettopp dette. Da hunden markerte, erkjente gutten forholdet umiddelbart.

Overstadig beruset og slåsskamp
Natt til 1. nyttårsdag mottok politiet på Kongsvinger melding om en overstadig beruset person på Brandval. Samtidig fikk de også melding om at to personer hadde endt opp med å slåss. Politiet rykket ut til stedet og skilte kamphanene fra hverandre og sendte de hver til sitt. Den overstadig berusede ble hentet av moren sin og kjørt hjem.

Tilløp til bråk
Ved halv to-tiden, natt til søndag, meldte politiet om tilløp til slåssing utenfor Rolfshallen i Elverum. En person hadde allerede blitt slått i ansiktet, opplyser Innlandet politidistrikt. Han vil anmelde voldsepisoden over helga, heter det i en melding fra ordensmakten.

Kranglete gjest
Politiet på Hamar meldte like før klokken halv to, natt til 1. nyttårsdag, om en kranglete gjest ved ett av byens utesteder. Mannen ble til slutt nektet adgang til utestedet på grunn av oppførselen sin og bortvist fra sentrumsområdet av politiet.

To skadet av fyrverkeri
Få minutter inn i det nye året meldte politiet i Hedmark at to kvinner i 20-åra hadde fått lettere skader av et fyrverkeribatteri i Trysil. Politiet opplyser at batteriet hadde veltet og at jentene av den grunn ble skadet. De oppsøkte begge legevakta for å få behandling for skadene. Det er kun snakk om små skader som jentene ble påført. Den ene ble påført skader i et kne, den andre i låret.

Fester ut av kontroll
Innlandet politidistrikt meldte bare få minutter inn i det nye året om to privatfester som hadde kommet ut av kontroll. En i Veldre i Ringsaker og en på Ingeberg i Hamar. Politiet rykket ut til festene for å roe ned stemningen. Da politiet ankom festen i Veldre var det rolig og god stemning. På Ingeberg var situasjonen en helt annen. Her hadde en jente blitt slått av en gutt. Sistnevnte hadde forlatt stedet da politiet ankom. Jenta ble oppfordret til å anmelde voldsutøvelsen. Om hun gjør det er ikke kjent. Til stede på festen vart det rundt 80 ungdommer. Det hele ente med at patruljen som oppsøkte arrangementet avsluttet festlighetene med umiddelbar virkning. Kort tid før 2016 gikk over i historien meldte politiet i Sørfylket om en fest på Brandval i Kongsvinger. Her hadde mange mindreårige samlet seg og flere av dem var beruset, opplyser politiet. En unggutt ble kjørt hjem av politiet, som følge av festlighetene på stedet.

LES OGSÅ: Politiloggen lørdag 31. desember

Artikkeltags