Politiloggen onsdag 1. februar

Artikkelen er over 3 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ:

Kollisjon
I Gjerluvegen i Furnes, kolliderte to biler i 15-tiden onsdag ettermiddag. Det hele skjedde heldigvis i lav hastighet, og begge førerne slapp fra uhellet uten store skader. Den ene klaget imidlertid over smerter i nakken, og ble sendt til legevakta for sjekk.

ULYKKE: Det var et sammenstøt mellom to biler på Strandbygdvegen ved Folkehøgskulen i dag tidlig. Den ene bilen som kom nordfra skulle legge seg ut for bilen som sto i en privat utkjøring. I det føreren prøvde å svinge utenom fikk den sleng på bilen og traff bilen som sto i utkjøringen.

ULYKKE: Det var et sammenstøt mellom to biler på Strandbygdvegen ved Folkehøgskulen i dag tidlig. Den ene bilen som kom nordfra skulle legge seg ut for bilen som sto i en privat utkjøring. I det føreren prøvde å svinge utenom fikk den sleng på bilen og traff bilen som sto i utkjøringen. Foto:

To biler i ulykke
I morgentimene onsdag kolliderte to biler i Strandbygdvegen i Elverum. Ulykken skjedde da den ene bilen som kom nordfra skulle legge seg ut for bilen som sto i en privat utkjøring. Idét føreren prøvde å svinge unna fikk den sleng på bilen og traff bilen som sto i utkjøringen. Ifølge politiet skal det ikke dreie seg om noen alvorlige personskader på de involverte.

Rådyr påkjørt
I Løten har to rådyr blitt påkjørt onsdag morgen. Det første ved Husum på Rv. 3/25 og det andre i Kjørstadvegen. Ingen av sjåførene ble skadet i sammenstøtene. Fallviltgruppa er varslet i begge sakene.

Artikkeltags