Politiloggen lørdag 11. november

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser.

LES OGSÅ:  Politiloggen fredag 10. november

Trafikkulykke
Like før klokken 12 meldte politiet om en bil som hadde kjørt av vegen på fv. 202 (Finnskogvegen) i Grue. En kvinnelig sjåfør var alene i bilen da ulykken skjedde, og ble sjekket av ambulanse på stedet. Hun pådro seg kun skrubbsår i hendelsen, opplyser operasjonssentralen i Innlandet politidistrikt.

Trafikkulykke II
En halvtime senere smalt det ved Isterfossen Bru i Engerdal. Også her kjørte en bil av vegen. Bilen fikk også en liten luftetur inn i et tre, men føreren - som var alene i bilen, slapp til alt hell unna det hele med kun lettere skader. Vedkommende ble kjørt til legevakta for sjekk.

Innbrudd i bensinstasjon
Grytidlig lørdag morgen fikk politiet melding om et innbrudd som hadde blitt begått i en bensinstasjon på Os i Nord-Østerdal. Mer om den saken kan du lese HER.

Innbrudd i bedrift
I samme kommune ble det begått innbrudd hos byggvarekjeden Bygger'n, og politiet meldte om hendelsen like før klokken 09 lørdag morgen. De/den uvedkommende har kommet seg inn etter å ha knust inngangsdøra.
- Åstedet vil bli undersøkt etter at politiet er ferdige med innbruddet på bensinstasjonen, men det vi vet så langt er at tyven(e) kom seg inn etter å ha knust ei rute i ei dør, og etter hvert har fått med seg litt elektrisk verktøy, opplyser operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Tom Eirik Midthaug til Østlendingen.

Narkotatt
Natt til lørdag ble en mann i 20-åra anmeldt for bruk og besittelse av mindre mengde narkotika i Moelv.

Artikkeltags