Politiloggen søndag 12. november

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra politiet i Hedmark og 110-sentralen Innlandet.

DEL

Saken oppdateres ved hendelser.

LES OGSÅ:  Innbrudd for andre gang på to måneder: – Ødelegger så mye for oss som prøver å drive butikk

Pågående og aggressive dørselgere
Søndag kveld meldte ordensmakten at de har fått flere meldinger om utenlandske personer som driver med dørsalg i Ringsaker og Hamar. Personene skal også ha vært aktive mandag.
– Noen av disse er pågående og kan fremstå som aggressive. Vårt råd er å avvise dem, dersom kjøp ikke er ønskelig, opplyser Innlandet politidistrikt.

ATV-ulykke
Like over klokken 16.30 meldte politiet om en ATV-ulykke i Åsmarkvegen i Ringsaker. Føreren, en mann, ble kjørt til Lillehammer sjukehus.
– Vedkommende ble ikke alvorlig skadd i selve hendelsen, men han var veldig kald, så han ble sendt til traumemottaket for behandling, sier operasjonsleder Atle B. Von Obstfelder til Østlendingen søndag kveld.

Full og sint
Sent natt til søndag fikk politiet i Hamar melding om en full og aggressiv dame i sentrum. Hun ble etter hvert plukket opp av ordensmakten og kjørt hjem der hun ble ivaretatt.

Hør på onkel politi
I Trysil ble en kvinne i 20-åra anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg om å holde seg borte fra et utested gitt av politiet tidligere på natta.

Slått ned på byen
I Os i Nord-Østerdal ble en mann slått ned utenfor en kafé natt til søndag. Mannen ble sjekket av helsevesen på stedet, men pådro seg til alt hell ingen store skader etter hendelsen. Forholdet vil bli anmeldt, opplyser Innlandet politidistrikt.

Kvinne måtte i arresten
I Elverum ble en mann i 30-åra bortvist fra sentrum grunnet ordensforstyrrelse i 01.30-tiden. Samme sted måtte også en beruset kvinne i 20-åra inn i arresten for ordensforstyrrelse i løpet av natta.

Skrap ruta, gut!
Sent lørdag kveld ble en bil stoppet ved Stangebrua på grunn av mye is på frontruten. Føreren fikk forenklet forelegg for forholdet.

Politiloggen lørdag 11. november

Artikkeltags